Sjuksköterska välkomnas till Avdelning 231! [NB this opening has expired]

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Ortopedi, Avdelning 231
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-21
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

På Avdelning 231 vårdar vi patienter från 16 år och uppåt, med akuta ortopediska åkommor.

Vi tar emot patienter från akutintaget, traumavårdsenheten och andra sjukhus runtom i Sverige. Vi tar emot patienter preoperativt och postoperativt. Våra vårdtider är oftast korta, vilket innebär ett relativt högt patientflöde och variation i arbetsuppgifter.

Om ditt framtida arbete som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska på Avdelning 231 innebär ett utvecklande, roligt och självständigt arbete. Vi arbetar med personcentrerad vård och som sjuksköterska arbetar du i team med patienten i fokus. Du arbetar tätt ihop med flera olika yrkeskategorier så som undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Detta innebär en god möjlighet till kunskapsutbyte mellan yrkeskategorierna. Vi har även flera kollegor som har vidareutbildat sig inom kirurgi/ortopedi och kan erbjuda ett stort stöd.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

- Du kommer att välkomnas av erfarna och nya kollegor som du kan lära dig mycket av.
- Vi har återkommande läkarföreläsningar i ortopedi, akut buk med mera, eftersom det är viktigt för oss att du ständigt får utveckla din kompetens.
- Vi värnar om varandra, vilket betyder att vi har en bra sammanhållning och ett gott klimat på avdelningen.
- Vi uppmuntrar dig till att gå utbildningar exempelvis i handledning, och om intresse finns ser vi gärna att du vidareutbildar dig inom kirurgi/ortopedi. Det finns möjlighet till utbildningsbefattning, där du får studera med bibehållen lön. 
- Vi jobbar ständigt med förbättringsarbeten på avdelningen och ser positivt på ditt intresse och delaktighet.
- Sahlgrenska Universitetssjukhuset erbjuder alla sjuksköterskor som arbetar i slutenvården 2000:- i extra ersättning

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom yrket. Som person är du strukturerad och bra på att planera ditt arbete. Du har inga problem med att ta egna initiativ och trivs med att arbeta i team. Vi sätter värde på att skapa en arbetsplats där alla ska trivas, och vi hoppas på att du vill vara en del av vår avdelning!

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden, så sök tjänsten redan idag!

Vi ser framemot din ansökan och att du vill bli en del av vår härliga avdelning! 

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Record metadata

Click to view metadata