Interim Verksamhetscontroller till Statlig kulturverksamhet [NB this opening has expired]

Occupation: Business controller
Employer: Signera Rekrytering
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Business controller;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Till ett längre konsultuppdrag för vår kunds räkning söker vi nu en verksamhetscontroller. Organisationen är en statlig kulturverksamhet med spännande inriktning. Kontor beläget i centrala Stockholm. 

Uppdraget innebär att arbeta med process och planering avseende verksamhetsplan, strategisk handlingsplan samt tertialrapporter. Du kommer även tillsammans med chef för ekonomi & utveckling ta fram texter till prognos och budget som rapportunderlag till departementet. 

Vidare projektleder du årsredovisningen och arbetar med internt hållbarhetsarbete.Huvudsakligt system är Stratsys.

Vi ser framför oss att du är en erfaren ekonom men även är en skicklig skribent som har arbetat med liknande arbetsuppgifter, med fördel i en statlig verksamhet. Du har ett strategisk perspektiv och är bekväm med att jobba gentemot en ledning.

Uppdraget önskas påbörjas i början av december med en omfattning på ca 80 % - 100 % och pågår uppskattningsvis till juni 2023. 

Övrig information
För ovanstående roll ges möjlighet att arbeta som underkonsult, alternativt genom konsultuppdrag med anställning hos Signera Rekrytering. Välkommen att visa intresse snarast genom att kontakta Signeras konsult Anna Hultkrantz på 073-834 33 20 och även registrera ditt CV via nedanstående länk. Urval och intervjuer sker löpande.

Record metadata

Click to view metadata