Skötare till Hus 4 Nord, Rättspsykiatriska regionkliniken [NB this opening has expired]

Occupation: Skötare
Employer: Region Kronoberg, Rättspsykiatriska Regionkliniken
Workplace location: Växjö, Kronobergs län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Skötare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vid Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö finns 10 olika avdelningar med olika profilinriktningar. I Hus 4 Nord vårdas både män och kvinnor med olika diagnoser. Många patienter har kommit långt i sin vårdprocess vilket också innebär att flera patienter har pågående permissioner med målet att slussas ut till egen bostad. På Hus 4 Nord arbetar vi för att stärka patienterna inför utslussning och stort fokus läggs på utåtriktade aktiviteter samt samverkan med anhöriga och kommuner.
Arbetsuppgifterna består i att ta ett gemensamt ansvar för att skapa en god och professionell relation till patienterna. Lära känna dem, deras behov och önskningar samt upptäcka tidiga tecken på ändringar i måendet, både fysiska och psykiska. Du ska vara delaktig i planering, genomförande och utvärdering av vård och behandling vilket innebär att du deltar i bland annat teammöten och vårdkonferenser. Vidare ska du genom dagligt motivationsarbete, social träning, behandlingsresor och övriga aktiviteter se till att vården fortskrider enligt vårdplanen. Du tar ansvar för och genomföra de dagliga rutiner som förekommer på avdelningen, vara BUST- ansvarig, dokumentera, utveckla vården på avdelningen samt tar ansvar för eventuella ansvarsområden. Du ska kunna arbeta utanför avdelningsgränserna och göra insatser på andra avdelningar. Vi ser gärna att du har möjlighet till nattjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
För att tjänstgöra som skötare ska du ha formell kompetens som uppfyller kraven för skötare inom psykiatrin. Du har god förmåga att samarbeta med olika professioner och egenskaper som flexibilitet samt prestigelöshet värdesätts. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin eller rättspsykiatrin. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

I samband med rekryteringen begär vi utdrag från belastnings- och misstankeregistret samt drogtest via vår företagshälsovård. Därför ser vi gärna att du anger ditt fullständiga personnummer i ansökan.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Record metadata

Click to view metadata