Duktig svetsare sökes till kund i Vetlanda [NB this opening has expired]

Occupation: Svetsare, manuell
Employer: Lernia
Workplace location: Vetlanda, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Svetsare, manuell;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Söker du ett nytt arbete och har vana vid svetsning, vare sig professionellt alternativt som hobby? Är du självgående, driven och har inga problem med att ta egna initiativ? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Just nu söker vi på Lernia duktiga svetsare till kund i Vetlanda Kommun där man blir en del av vår uthyrningsverksamhet. För den drivne finns det även möjlighet att bli övertagen till kund efter avslutad anställning hos oss.

Arbetsuppgifter och Kompetens

Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Krav:
B-körkort
Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG
Kunna läsa en WPS
Kunskap om svetsbeteckningar
Kunna byta svetstråd

Meriterande:
Materialkännedom
Svetslicenser

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt.
Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG och MIG.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.
Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Om anställningen

• Placeringsort: Vetlanda
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstid

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Linn Einarsson, linn.einarsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Record metadata

Click to view metadata