Lokalvårdare till Åre Byservice [NB this opening has expired]

Occupation: Städare/Lokalvårdare
Employer: Åre Byservice AB
Workplace location: Åre, Jämtlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Åre Byservice är ett lokalt företag som varit verksamt i Åre sedan 1987. Vi förvaltar såväl stora som små fastigheter åt föreningar, kommersiella fastighetsägare och privatpersoner. Vår verksamhet omfattar fastighetsservice, byggservice, markservice, städservice samt turistboendeuthyrning.

Genom personligt engagemang, erfarenhet och hög service ökar vi värdet på våra kunders fastigheter.

Vi söker nu en självgående städare till vår städserviceavdelning. Vi söker dig som är driven, har stort engagemang och har lätt för att ta instruktioner. Våra kunder förväntar sig en hög servicenivå, så för att passa bra in i gänget tror vi att du är initiativrik, noggrann och kvalitetsmedveten.

Dokumenterad erfarenhet av städmaskiner och lokalvård är meriterande men inget krav. Du behöver kunna läsa och föra dialog på svenska för att kunna dokumentera och förstå städinstruktioner.

Befattningen arbetar i den dagliga driften med städning, kund/gästservice och medverkar till att alla städuppdrag utförs på ett professionellt sätt i enlighet med företagets checklistor och kvalitetskrav.

Att vara lokalvårdare hos Åre Byservice innebär ett omväxlande arbete både när det gäller arbetsmoment och typ av objekt.


Record metadata

Click to view metadata