Blivande Kundrådgivare till Sparbanken Skånes Kundcenter [NB this opening has expired]

Occupation: Privatekonomisk rådgivare
Employer: Adecco Sweden AB
Workplace location: Kristianstad, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Privatekonomisk rådgivare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Nu söker vi blivande Kundrådgivare till vårt Kundcenter i Kristianstad och Lund. Här finns möjlighet till betald utbildning och avlönad studietid för att genomföra din Swedsec- och bolånelicens. Vi ser fram emot att satsa på din potential för en långsiktig karriär i Sparbanken Skåne.

Vad vi erbjuder
För att arbeta med finansiell rådgivning i bank krävs kompetens i kombination med erfarenhet och rätt licenser. Vi erbjuder dig dessa tre saker i kombination med ett roligt och utvecklande arbete. För oss är det viktigt att du har rätt grund att stå på i din framtida karriär som Kundrådgivare och nu söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Alla lär sig på olika sätt och olika fort och därför planeras utvecklingen individuellt med varje medarbetare.

Arbetsuppgifter
Du anställs i yrkesrollen Kundvärd, där du ofta är kundens första kontakt med banken. Som Kundvärd hjälper du till med dagliga bankärenden via bankens digitala kanaler och erbjuder den bästa lösningen av produkter och tjänster till våra kunder. Vi mer komplicerade ärenden arbetar du med att slussa och guida till specialister. Arbetet som Kundvärd är väldigt lärorikt och erfarenheten du får där ger dig en bra grund för fortsatt utveckling i banken. Det krävs både kunskap och erfarenhet för att arbeta som Kundrådgivare, och innan du tar nästa steg i din utveckling mot rollen som Kundrådgivare är det viktigt att du förstår och kan grunderna i bank.

Som färdigutbildad Kundrådgivare kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter med stort fokus på att ta initiativ, skapa förtroende och hitta den bästa lösningen för kunden. Kundcenter arbetar med alla bankens kunder och våra Kundrådgivare genomför bokade och spontana rådgivningsmöten via bankens digitala kanaler inom låna, spara, betala och försäkra.

Tjänsten innebär en direktrekrytering till Sparbanken Skåne med start enligt överenskommelse. Du kommer vara placerad på Kundcenter i Kristianstad eller i Lund där öppettiderna är måndag-fredag 08.00-20.00 och lördag-söndag 10.00-16.00. Detta innebär att du oftast arbetar en helgdag varannan månad. Eftersom du önskar ditt eget schema finns möjlighet att påverka dina arbetstider.

Om dig
För att trivas på Kundcenter behöver du vara prestigelös, positiv, flexibel och bra på att skapa goda relationer. Vi söker dig som brinner för att förbättra våra kunders ekonomi genom en god finansiell rådgivning. Du besitter ett tydligt kundfokus där din kommunikativa förmåga i tal och skrift, i kombination med ett lösningsorienterat förhållningssätt, skapar mervärde hos dina kunder.

För dig är service och affärsmässighet en självklarhet och du ser affärer i det lilla såväl som i det stora. Vidare drivs du av att få arbeta tillsammans med andra samtidigt som du genom ett gott självledarskap tar ansvar för dina individuella arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:

• Relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom Ekonomi eller Service Management (Alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet)
• Tidigare erfarenhet av service eller kundsupport
• Ett genuint intresse för Bank och Finans

Om Sparbanken Skåne
Som Sparbank går delar av vår vinst tillbaka till den bygd där vi tillsammans bor och verkar. När man jobbar hos oss är man med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Detta – som kallas sparbanksidén – har varit grunden för vår affärsidé i 200 år. Vi bidrar till att skapa framtidstro där du bor och det gör oss stolta.

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år behöll vi vår plats på listan som Sveriges sjätte bästa arbetsplats bland stora företag! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Sparbanken Skåne med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se

Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du att få utföra personlighetstester. Det kommer i senare skede även genomföras bakgrundskontroller.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata