Projektinköpare till SEM AB [NB this opening has expired]

Occupation: Inköpare
Employer: Qtym
Workplace location: Åmål, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Inköpare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi erbjuder nu en möjlighet att bli en del av ett globalt expansivt företag med höga ambitioner. Vi växer med lönsamhet varje år och genom pågående och omfattande investeringar i en mer digitaliserad och automatiserad produktion förbättras både kostnadseffektivitet och produktkvalitet. Vi har ett nära samarbete kollegor och chefer emellan. Det är korta beslutsvägar och tjänsten innebär stora möjligheter för den som är intresserad att påverka och få stor insyn i hela företaget. Trots vår litenhet är vi välkända inom vår nisch och har en lång tradition av att leverera produkter till globala världsledande kunder. Läs mer om oss www.sem.se

Vi växer och söker nu en Projektinköpare

Vem är du:
Vi söker en engagerad inköpare som vill vara en del av ett tryggt och expansivt företag med höga ambitioner. Du motiveras av att jobba nära tekniken och gillar att arbeta i spännande utvecklingsprojekt.

Om tjänsten:
Som Projektinköpare kommer du att arbeta i våra utvecklingsprojekt i nära samarbete med vår utvecklingsavdelning och våra leverantörer. Framför allt är det fokus på kvalitetssäkring, hållbarhet och kostnadseffektivitet på de artiklar som köps in till vår produktion och därför knyts ofta långsiktiga kontrakt med våra leverantörer. Vi vill också att du nyfiket och kreativt bidrar till att vi utvecklas och hittar nya smarta lösningar i vårt arbete. Största delen av inköpen sker från leverantörer i Sverige, men vi har även leverantörer från Kina och övriga Europa.

Din bakgrund:
Eftersom vi inom SEM arbetar med tekniska innovationer i framkant vill vi att du har ett teknikintresse, gärna kring fordon. Du har erfarenhet av inköp gärna från tillverkande industri. Därtill är det viktigt att du kan engagera och motivera andra. Du trivs att arbeta i en internationell miljö och behärskar engelska flytande i tal och skrift samt är beredd att resa i tjänsten både inom Sverige och utomlands. Du har en högskole-eller universitetsutbildning inom teknik, ekonomi eller inköp, eller annan likvärdig utbildning. Du besitter goda kunskaper i Office 365 paketet.

Anställningen
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering Åmål med möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan.

Ansökan:
Urval och intervjuarbete kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar SEM med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Låbbman,073- 674 43 30 julia.labbman@qtym.se alt. Sara Magnusson, 0725-141822 sara.magnusson@qtym.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata