Medicinsk sekreterare till Thoraxcentrum [NB this opening has expired]

Occupation: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Employer: Hälso- och sjukvården Region Blekinge
Workplace location: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om oss
Region Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt.

Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Thoraxcentrum med verksamhet i Karlshamn och Karlskrona ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad och högspecialiserad hjärt- och lungsjukvård. Vi har både slutenvård och öppenvård där vi inom öppenvården erbjuder mottagningsbesök till läkare och sjuksköterskor och inom slutenvården erbjuder vi exempelvis hjärt- & och lungoperationer, Angio, PCI, Ablationer samt PACE.

Vi har även två vårdavdelningar där vi dels tar hand om våra nyopererade patienter, dels tar hand om patienter med hjärtinfarkt eller olika typer av bröstsmärta. Vi är en professionell kunskapsorganisation på drygt 250 medarbetare, varav 19 stycken sekreterare, som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, ansvar och delaktighet.

Vi erbjuder bra arbetstider, flextid, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym.

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Om jobbet
Vi söker nya kollegor till ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll inom patientadministration på Thoraxcentrum i Karlskrona. Du kommer att arbeta i ett team där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter och där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete.

Tjänsterna gäller arbete inom både sluten- och öppenvård. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär olika typer av administration. Dokumentering i journalsystemet NCS Cross, såväl inom öppenvård som slutenvård. Dokumentering i PAF (klinisk fysiologi), DRG-registrering, deltagande i PULS-ronder, telefontider samt bokning av patienter till besök hos såväl läkare som sjuksköterskor.

Arbetet innefattar även posthantering, registrering i olika kvalitetsregister och ta fram olika sorters statistik på kliniken. Du kommer också att ha patientkontakt och vara ett administrativt stöd för andra yrkeskategorier.

Hos oss är din insats en viktig del i vårdprocessen.

Om dig
Du som söker ska ha en YH-utbildning för Medicinska Sekreterare alternativt vara läkarsekreterare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och i medicinsk terminologi samt ha god IT-vana i Windowsmiljö.

Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Vi ser gärna att du har utbildning i sjukdomsklassificering.

Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter, är flexibel samt öppen för förändringar och utveckling av ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att ta egna initiativ.

Stor vikt läggas vid personliga lämplighet.

Urval kan komma att ske löpande. 

Om Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/

Record metadata

Click to view metadata