Ramboll Healthcare söker Projektledare och Projekteringsledare [NB this opening has expired]

Occupation: Projektledare, IT
Employer: Huvudkontoret
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Job Description


Vi erbjuder dig möjligheten att använda din expertis inom projektledning och projekteringsledning och intresse för större sjukhusprojekt för att utveckla framtidens sjukhusmiljöer tillsammans med våra kunder. Ramboll har en dedikerad organisation som jobbar med sjukhusprojekt och vi söker nu dig som vill vara med på vår expansiva resa framåt. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet och en organisation vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden. Om du är vår nya Projektledare och/eller Projekteringsledare - klicka på knappen ”I’m Interested”


Inviting bright minds


Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.


Du kommer att tillhöra vår globala sjukhusgrupp

Som vår nya Projektledare och/eller Projekteringsledare kommer du att vara en del av vår globala division som arbetar dedikerat med att utveckla och bygga framtidens vårdbyggnader för att tillsammans med våra kunder skapa en hållbar vårdverksamhet. Vi är över 170 medarbetare i flertal länder som är experter inom olika teknikområden för att kunna erbjuda innovativa lösningar i syfte att uppfylla verksamhetens varierande behov. Med en styrka från vårt team på 40 medarbetare i Sverige är vi på en stark tillväxtresa där vi arbetar utifrån att ta en marknadsledande position. Därför söker vi nu dig som har förmågan att omsätta idéer till handling och tycker om att samarbeta med både kollegor och kunder. Vi värdesätter erfarenhet av liknande uppdrag men framförallt ditt engagemang för sjukhusuppdrag så tveka inte att söka om du vill bli en del av vår tillväxtresa.

Vi kommer fortsätta att jobba med en hybridlösning, så om du föredrar att jobba hemma, då ska du känna att det är möjligt också. Oavsett vart i landet du befinner dig så hör vi gärna från dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:


Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:


Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Varje dag löser vi tekniska utmaningar för att göra livet bättre för människor och natur. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.


Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi hanterar ansökningarna löpande så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag: 2022-11-10.Record metadata

Click to view metadata