Vi söker en erfaren kundtjänstmedarbetare! [NB this opening has expired]

Occupation: Kundtjänstmedarbetare
Employer: Söder & Co Göteborg AB
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-10-21
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Kundtjänstmedarbetare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om företaget
Vi söker nu en erfaren kundtjänstmedarbetare till vår kund inom tillverkningsbranschen. Företaget är verksamt runt om i Europa och har i Sverige sitt säte i Göteborgsområdet. De är världsledande inom sin nisch, och jobbar med fokus på bland annat innovation och hållbarhet.

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund har du en viktig roll då du kommer ha mycket kontakt med kunder, och på så sätt vara ansiktet utåt för företaget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av orderläggning, registrering och uppföljning av projekt, transport- och godsförfrågningar samt reklamationsärenden enligt bestämda riktlinjer.

I ditt arbete kommer du samarbeta med kundens kontor i andra länder. Vidare förväntas du vara delaktig i att leda, koordinera och motivera kollegorna. En löpande och viktig arbetsuppgift är att ge bästa möjliga service till kunder. Tjänsten är placerad i Göteborgsområdet, och arbetstiden är förlagd dagtid på vardagar med viss flexibilitet.

I denna roll får du möjlighet att växa och ta eget ansvar!Din profil
För att ta dig an rollen som kundstjänstmedarbetare ser vi att du har åtminstone 3-5 års erfarenhet av en liknande roll inom kundtjänst. Du pratar, skriver och läser obehindrat på engelska såväl som svenska. Vidare ser vi att du som person är:

• Strukturerad och ansvarsfull
• Intresserad och kunnig inom IT
• Kommunikativ
• Självgående

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Denna rekrytering sker i samarbete med Söder & Co, men du blir anställd direkt hos kund. Har du det som krävs för rollen? Tveka då inte att söka tjänsten på www.soderco.se, sista ansökningsdag är 2022-10-13. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Olivia King, vid frågor mejla olivia.king@soderco.se. Observera att ansökningar inte tas emot via mejl.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Record metadata

Click to view metadata