Projektekonom - Fakturering [NB this opening has expired]

Occupation: Fakturakontrollant
Employer: Huvudkontoret
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Job Description

Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt driv och din goda samarbetsförmåga till att hantera och ansvara för fakturering och uppföljning i Rambolls samhällsutvecklande projekt. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en förståelse för projektekonomi. Om du är vår nya projektekonom - klicka på knappen ”Apply” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra Financial Project Support som är en del av Ramboll Supportorganisation på Business Finance på drygt 35 ekonomer. Financial Project Support Sverige med 17 Projektekonomer som sitter på kontoret i Stockholm samt 12 kolleger på RSC i Indien som har en avgörande roll för företagets strategiska utveckling. Du kommer att vara en del av teamet att ge högkvalificerat stöd till våra intressenter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:

Du är van att arbeta självständigt och kan prioritera för att driva ditt arbete framåt. Vi tror att du trivs i en förändrlig miljö och kan se såväl helheten som detaljer. Vidare ser vi att du har en pedagogisk ådra, är kommunikativ och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska också leda detta arbete framåt genom att utmana befintliga arbetssätt och initiera förbättringsarbete.

Du är noggrann, affärsmässig och serviceorienterad. Ditt arbete innehåller många kontakter med hela företaget vilket du bör tycka om.

Välkommen till Ramboll Supportorganisation

Rambolls supportorganisation har en avgörande roll för företagets strategiska utveckling. Finans, HR, IT, Juridik, Kommunikation och Facility Management utvecklar och genomför strategier, processer och produkter som är viktiga för den fortsatta utvecklingen av både Ramboll och våra kollegor och kunder.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den

2022-10-31

Qualifications

Additional Information

All your information will be kept confidential according to EEO guidelines.


Record metadata

Click to view metadata