Nätdokumentatör till Eltel - Göteborg [NB this opening has expired]

Occupation: Nätverkstekniker
Employer: Barona Professionals AB
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-10-21
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Nätverkstekniker;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:Är du teknik och systemintresserad och har studerat relevant gymnasial, Yh- eller högskoleutbildning så har du nu möjlighet till en spännande tjänst inom infranätsbranshen!

Eltel söker en engagerad och noggrann medarbetare med ett brinnande intresse inom process, IT, teknik och nätbyggnad. Du erbjuds en exklusiv intern utbildning för att sätta dig in i arbetet utan krav på tidigare förkunskap inom infranät och dokumentation.


Vilka är Eltel?
Eltel har över 20 års erfarenhet av infranätbranschen och planerar, bygger, ansluter och underhåller samhällsviktiga el- och kommunikationsnät.
Den tekniska utvecklingen inom branschen är snabbväxande, där Eltel ligger i framkant. Eltels lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.
Hos Eltel blir du en viktig del av ett team som sätter säkerheten i det dagliga arbetet främst och vi är stolta över resultatet av vårt arbetsmiljöarbete. Tillsammans med kunderna arbetar vi aktivt för att minska vårt miljöavtryck, bland annat genom återvinning av material och hur vi tankar och kör våra bilar.
Kulturen på Eltel präglas av stort engagemang, omtanke gentemot varandra och ansvarstagande för att lösa uppdraget!

Arbetsuppgifter
Som Nätdokumentatör på Eltel kommer du att ansvara för att kartlägga och dokumentera Eltels infranät och vidare utföra slutdokumentation i samband med nätförändringar.
Eltel har många spännande projekt och kampanjer i gång och dina arbetsuppgifter kommer bestå av att bygga och skapa geografisk såväl som schematisk lokalnätsdokumentation. Du kommer bistå tekniker med kopplingsuppgifter likväl arbeta med att slutdokumentera äldre kampanjer och förbereda nya adresser inför kommande projekt mm.
Arbetet är till stor del självständigt men kommer innefatta tät dialog med projektörerna/teknikerna samt teamledare.  

Passar du ihop med Eltel?
Vi söker dig som har/är:
Som person är du självständig, kommunikativ och noggrann. Då du kommer arbeta mycket med dokumentation är det viktigt att du har ett tydligt och metodiskt arbetssätt, är strukturerad och har en förmåga att kunna prioritera och vara lösningsorienterad.

Övrig information
I denna rekryteringsprocess samarbetar Eltel med Barona Professionals och du kommer bli anställd som konsult via Barona men utföra arbetet för Eltel. 
Tjänsten kräver att man genomgår säkerhetsprövning och blir godkänd på den för att kunna börja.  

Arbetstid: Arbetet är förlagda på vardagar under kontorstider. 

Placering: Stockholm och/eller Göteborg, med möjlighet arbete på distans några dagar/vecka efter introduktion.

Omfattning: Konsultuppdrag på heltid (40h/vecka) där du blir anställd hos Barona och jobbar på uppdrag för kunden.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor gällande tjänsten hör av dig till Louise Hellberg på louise.hellberg@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Record metadata

Click to view metadata