Installatör sökes till Wave Stockholm! [NB this opening has expired]

Occupation: Installationstekniker
Employer: Uniflex Sverige AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Installationstekniker;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker nu en ny medarbetare som vill vara med och arbeta i nya spännande projekt hos vår kund Wave.

Waves verksamhet går på högvarv då efterfrågan på deras tjänster ständigt ökar. Som medarbetare hos dem får du vara med och genomföra installationer av smarta och eleganta ljusskydd, hemma hos privatpersoner främst i Stockholm men resor kan även förekomma i arbetet.

Om tjänsten
Hos Wave kommer du ingå i ett litet men roligt och entusiastiskt team som strävar efter att förmedla nyteknik och design på ett sätt som är användarvänligt och inspirerande för våra kunder. i Företaget har dom ett stort intresse för teknik och de som arbetar hos Wave vill hela tiden hitta på nya spännande lösningar som kan göra kundernas hem unika. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna är varierande och består av montering motoriserade gardiner samt fasta installationer och liknande. I arbetsuppgifterna ingår även service och löpande underhåll av befintliga system. Möjligheten till utveckling inom företaget är stor då områden som systemdesign, upprättande av ritningsunderlag, projektledning och ständigt efterfrågas.

Vem är du?
Vi söker dig som vill bli deras nya tekniker/installatör och ser gärna att du har följande egenskaper:

- Är teknikkunnig, gärna med förkunskaper inom ljus och bild samt vill lära dig nya saker
- Kan hantera verktyg, montera utrustning på tex väggar i olika material samt har en känsla för estetik
- Är utåtriktad och social då kundbemötande är en stor del av arbetet
- Självgående men tycker om att arbeta i team och tillsammans med andra yrkeskategorier ute på projektplatser
- Ansvarstagande då våra kunder förväntar sig ett perfekt resultat och bra service
- Lösningsorienterad då vi ofta ställs inför utmaningar som måste lösas på plats
- Har körkort med B-behörighet


Om verksamheten
Att välja rätt gardiner eller solskydd till sina fönster kan förändra ett helt rum. Det finns inga givna lösningar som passar överallt utan varje fönster, utifrån deras egna förutsättningar och kräver sin egen lösning. Inget är omöjligt, det gäller bara att hitta de unika egenskaperna.

För detta krävs stor kunskap och lång erfarenhet och det har de efter 21 verksamma år i Helsingborg och Stockholm, alltifrån väldigt små ytor till jättehus och offentliga lokaler.

Wave Stockholm erbjuder bl.a. produkter från Silent Gliss och textiler från marknadsledande leverantörer bl.a. Astrid, Creation Baumann, Kvadrat, Jab, Svensson, Almedahls, Designers Guild, Lizzo, Pierre Frey, Elitis, Romo, Colefax and Fowler.

Det är självklart att alla delarna i ett system ska vara perfekta, Wave Stockholms affärsidé är att leverera kompletta lösningar dvs. måttagning, sömnad, montage och ljussättning. För dem är det centralt att leverera mervärde till dig som kund. Oavsett om du är privatperson eller företag kan de guida dig för råd om funktionella lösningar, estetiska aspekter, akustikpåverkan, flamskydd samt solavskärmning.


Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att vår process är kvalitetssäkrad.Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan.Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.uniflex.se.

Uniflex är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Record metadata

Click to view metadata