Förskollärare till Borgmästarens förskola [NB this opening has expired]

Occupation: Lärare i förskola/Förskollärare
Employer: Karlskrona kommun
Workplace location: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
Last application date: 2022-10-30
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Lärare i förskola/Förskollärare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Förskollärare till Borgmästarens förskola
​11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss. Mer information på: Jobba i skolan - Karlskrona.se
Borgmästarens förskola finns i centrala Karlskrona och är belägen i en gammal amiralsbostad från 1700-talet. Förskolan har nära till fina utemiljöer med hav, park och kultur inom gångavstånd och en utegård där barnen får olika utmaningar till lek & lärande. Borgmästaren har tre avdelningar för olika åldrar; Brunte & Munthe för de yngre barnen och Käpphästen för de äldre.
På Borgmästarens förskola utgår vi från barnens nyfikenhet och lust till utveckling och lärande.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare och i din undervisning utgår du från barnens egna förutsättningar.
Vi söker därför dig som är positiv, har lätt för att samarbeta, är engagerad samt ledande i att driva verksamheternas pedagogiska utveckling och förskolans arbetssätt framåt. Du är är väl förtrogen med innehållet i förskolans läroplan, du är van vid att arbeta projektinriktat där man utgår från barnens egna förutsättningar, intressen och erfarenheter och du använder dig av pedagogisk dokumentation som ett värdefullt arbetsverktyg.  För oss är det viktigt att du ser på barnen som kompetenta individer som är nyfikna på sin omvärld och vill växa, lära och veta mera.

Om anställningen 
Anställningsform: Vikariat from 221212 tom 230620,med möjlighet till förlängning vid fortsatt behov.
Sysselsättningsgrad: 100 %
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kontaktpersoner
Rektor, Carina Wass, 0455-30 35 99

Fackliga företrädare
Carina Svensson, Lärarförbundet, 0455-30 48 69

Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan senast 2022-10-30. OBS, rekrytering av tjänsten sker löpande under ansökningstiden.  
Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.
I Karlskrona kommun har vi rökfri arbetstid. Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Record metadata

Click to view metadata