Viktoriakliniken söker Läkarvikarie [NB this opening has expired]

Occupation: Läkare
Employer: Viktoriakliniken
Workplace location: Halmstad, Hallands län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Läkare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Viktoriakliniken
Viktoriakliniken är en välfungerande vårdcentral i centrala Halmstad, ackrediterad i Vårdval Halland. Vi har 9600 listade individer och drygt 25 medarbetare av alla personalkategorier. Viktoriakliniken har sju fast anställda läkare; sex specialister i allmänmedicin och en ST-läkare

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt arbete på vårdcentral med egen mottagning under handledning

Övrig information
Daglig handledning, personlig huvudhandledare och handledarsamtal ingår motsvarande det som ingår i en ST-läkares kontrakt.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare

Personliga egenskaper
Vilja att lära sig mycket genom att träffa många patienter under handledning

Record metadata

Click to view metadata