Teamledare till välkänt företag inom energibranschen [NB this opening has expired]

Occupation: Teamledare
Employer: First Reserve AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Teamledare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


First Reserve är ett auktoriserat rekryterings – och konsultföretag som sedan 2003 hjälper våra uppdragsgivare att hitta de bästa talangerna. Vi är specialister på tjänstemannarekryteringar och konsulter inom inköp och logistik, analys, lön, HR, administration och ekonomi. Vi erbjuder därtill tjänster inom Interim, Second Opinion, Executive Search och Outplacement.

Med lokal närvaro i Mälardalen, Stockholm och Göteborg hjälper vi våra uppdragsgivare att matcha rätt medarbetare till rätt företag. Genom att hitta rätt person till rätt plats skapar vi måndagslycka för både uppdragsgivare och medarbetare.

Vår framtid ser ljus ut och vi växer! Vi sitter i fina lokaler mitt i Stockholm city. För mer information www.firstrreserve.se.

Vi söker dig som vill leda och utveckla ett team kundservicemedarbetare hos en välkänd aktör i energibranschen. Företaget står inför en stor tillväxt de närmaste åren, och därför behöver därför stärka upp sin kundserviceverksamhet med ytterligare resurser.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på ca ett år, och du bli anställd som konsult via First Reserve.

Ansvarsområde:

Teamledaren på nätkundservice leder ett team som består av 11-13 personer. Fokus för uppdraget är operativ ledning samt ansvar för kvalitet och uppföljning, men innefattar även operativt arbete motsvarande det som sker inom rollen för kundrådgivare.

Uppdraget innefattar även att leda och utveckla personal genom kontinuerlig återkoppling till både teamet som helhet samt individuellt till medarbetare. Teamledaren samverkar med andra teamledare och övriga funktioner i verksamheten.

Erfarenhet:

• Har erfarenhet av att arbeta inom kundservice på teamledarnivå
• Ansvarar för uppföljningar och rapporter från det egna teamet
• Följer upp, motiverar och utvecklar medarbetarna
• Är mycket duktig på att kommunicera i tal och skrift i både svenska och engelska
• Är pedagogisk och vill coacha andra
• Skapar struktur, ordning och reda, och har koll på både sina projekt och medarbetarnas utveckling

Meriterande:

Erfarenhet av en chefsroll inom kundservice är meriterande liksom erfarenhet från energisektorn (med fokus på el).

Därför vill du börja som konsult på First Reserve

Som konsult på First Reserve kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i din karriär. Vi välkomnar dig till ett företag där du som konsult står i fokus och med målet att skapa mer måndagslycka, tillsammans!

Ansökan

En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter och du söker enkelt genom att registrera ditt CV genom att klicka på ansökningsknappen nedan eller med din Linkedin-profil. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Törnqvist, sofia.tornqvist@firstreserve.se Tel 070-783 98 35.

Med hänvisning till GDPR och din integritet har vi ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail.

Varm välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata