Affärsdriven konsultchef, Västerås! [NB this opening has expired]

Occupation: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Employer: Jefferson wells
Workplace location: Västerås, Västmanlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Just nu söker vi en ny kollega till Jefferson Wells i Västerås. Vi söker en person för rollen som Konsultchef med fokus på specialister inom ekonomi. Vi söker dig som är en teamplayer och brinner för personalfrågor samt att utveckla affärer. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill göra stor skillnad för många människor och som trivs med att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Snarast möjligt
Placeringsort: VästeråsOm Jefferson Wells:

Vi är ett marknadsledande bolag med högt engagemang och vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete med hög egen påverkansgrad. Jefferson Wells är en modern arbetsgivare där vi värdesätter våra medarbetare. Att vara anställd hos oss ger dig stor möjlighet till utveckling. Då Jefferson Wells är en del av ManpowerGroup är du del i ett internationellt nätverk med erfarenhetsutbyte och kompetensöverföring som bidrar till din framtida framgång och karriär!

Så här tänker vi - Vår storlek och kunskap ger oss kraften att påverka och förändra, det vi säger och gör formar det samhälle vi lever i. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras.Rollen som Konsultchef på Jefferson Wells:

Välkommen till ett öppet och framåtlutat team, tillsammans tillsätter vi och hyr ut toppkompetens till våra kunder i Mellansverige. Placeringsort för tjänsten är i Västerås, men arbete kan komma att förekomma runt om på våra kontor och hos våra kunder i mellersta Sverige.

Vill du jobba självständigt med fantastiska, kompetenta och professionella kollegor där du får ansvara för din egen konsultaffär?

Som konsultchef hos oss på Jefferson Wells kan vi erbjuda dig ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete där du dagligen får träffa och samarbeta med kunder, kandidater, konsulter och kollegor. Du ansvarar för att förvalta, utveckla och skapa nya möjligheter för konsultaffären inom yrkesområden som finans, inköp, logistik och HR. Det kräver ett säljande förhållningssätt och förmågan av att skapa goda relationer med våra kunder på marknaden.

I dina arbetsuppgifter ingår det att genomföra hela anställningsprocessen, från kravprofilstagning och prisförhandling hos kund till påskrivet anställningskontrakt med kandidat, allt enligt Jefferson Wells metodik. Du har personalansvaret för konsulterna som är ute på uppdrag hos våra kunder och du ansvarar för att frekvent genomföra karriärsamtal, kundbesök och uppföljningssamtal.Din bakgrund

För att lyckas i rollen måste du drivas av egna resultat men även vara en lagspelare.

Du har:

* Eftergymnasial utbildning, meriterande med en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, teknik eller försäljning.
* Du har några års arbetslivserfarenhet där du arbetat i relationsskapande miljö. Förhoppningsvis har du arbetat som konsultchef tidigare samt är van vid kundkontakter eller så kan du vara en van beställare av våra tjänster.
* Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon typ av ledarskap och B2B sälj. Vi ser att du har ett etablerat nätverk i Mälardalen.

Du måste vara strukturerad, processinriktad och förstå vikten av god administration för att lyckas som konsultchef. Vi ser gärna att du är en person som vågar utmana invanda arbetssätt. Du är van att hålla ett högt tempo och delar gärna med dig av din energi och glädje. Vi söker dig som vill och kan leva våra värderingar: People, Knowledge och Innovation.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.

Record metadata

Click to view metadata