KAM| Energisäljare | Mölndal Energi [NB this opening has expired]

Occupation: Key account manager
Employer: Mölndal Energi
Workplace location: Mölndal, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-25
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Det finns en speciell energi i Mölndal. Den finns överallt. I staden, i naturen, hos människorna, hos djuren. Det är peppet i Peppared och det balla i Balltorp. Det är trampet i travet och kraften i Kvarnbyforsen.Vill du bli en del av den? Just nu söker vi en KAM energisäljare till vår försäljningsavdelning.
Vad erbjuder vi dig?
I den här tjänsten arbetar du med samhällsviktig infrastruktur. Vi kan erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete med Mölndal som arbetsfält. Din insats kommer att göra nytta varje dag - utan energi stannar Mölndal.
Mölndal Energi levererar alltid 100% förnybar el. I rollen som Key Acoount Manager träffar du många företag inom olika branscher och din uppgift är att bidra till att kunderna får bra miljökloka energiavtal som stärker deras konkurrenskraft och miljöprofil.

Mölndal Energi är en arbetsplats där vi drivs av att arbeta tillsammans, engagerat och effektivt. En nyckel till vår framgång är kompetenta och engagerade medarbetare som känner ansvar för sitt arbete. Du kommer till en vänlig och öppen kultur som uppmärksammar varandra och arbetar långsiktigt

Din roll
Vi söker dig som vill vara med och stärka relationen till våra nya och befintliga storkunder inom elhandel. I din roll kommer du att på ett affärsmässigt sätt bidra till att vi når vår vision: att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder.

Du driver affären genom hela säljprocessen, du söker aktivt upp nya företag för att bredda din kundbas och arbetar aktivt med befintliga kunder. Du kommer att vara med och utforma strategier på lång och kort sikt inom elhandel samt vara delaktig i att skapa nya tjänster efter kundernas behov. Kunderna består idag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och industrier. Vi erbjuder, förutom bra energilösningar även solceller, laddinfrastruktur och andra fastighetsrelaterade energitjänster. De flesta kunderna har sin verksamhet inom Mölndals kommun och dess kranskommuner. Du tillhör en grupp säljare och kommer att ha tekniskt stöd till din hjälp. Tjänsten utgår från kontoret i Mölndal.

Vem är du
För att lyckas i rollen som Key Account Manager har du god förmåga att sätta dig in i kundens situation. Du är kunnig inom energi, du är van att driva komplexa säljprocesser samt bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer.

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning och ett stort intresse för elmarknaden, energifrågor och hållbar utveckling. Du är resultatorienterad och trivs med att skapa partnerskap där samarbete leder till goda resultat för båda parter. Som person är du även nyfiken, entusiastisk och förtroendeingivande.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Mölndal Energi med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr, 0727 - 30 52 46, anna.edemyr@jeffersonwells.se Vi arbetar med löpande urval, skicka din annons senast 3 november.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Mölndal Energi
Mölndal Energi ägs av Mölndals stad och erbjuder el, fjärrvärme, fjärrkyla och energitjänster till privatpersoner och företag. Vi driver också elnätsverksamheten inom Mölndals tätort och Pixbo.

Vår vision är att vara en drivande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder. 2018 blev vi som första energibolag i Sverige fossilfria i vår egen verksamhet. Men vi nöjer oss inte där, utan vi arbetar ständigt för att hitta nya sätt att stötta våra kunder och Mölndalsborna, och bidra till att våra gemensamma klimatavtryck blir så små som möjligt.


Record metadata

Click to view metadata