Underhållstekniker till välkänt företag [NB this opening has expired]

Occupation: Underhållsmekaniker
Employer: Uniflex Sverige AB
Workplace location: Laholm, Hallands län, Sverige
Last application date: 2022-11-12
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Underhållsmekaniker;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Till ett välkänt företag i Laholm söker vi nu en Underhållstekniker på heltid.

Om tjänsten
Din uppgift som Underhållstekniker är att arbeta med både förebyggande och akut underhåll av maskinerna. Du felsöker och åtgärdar problemen. Du kommer arbeta med både mekanik och el, därför är det viktigt att du har tidigare erfarenheter av detta och av att arbeta i verkstad.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Tjänsten passar för dig som har arbetat med att underhålla och serva maskiner inom tillverkningsindustrin. Du har god förmåga att självständigt lösa uppkommande problem och du jobbar ständigt proaktivt med underhåll. Om du tidigare arbetat inom livsmedelsbranschen ser vi detta som ett stort plus. För att axla rollen krävs det att du har ett stort intresse för maskiner och förstår logiken bakom dem.

Vem är du?
Som person är du noggrann, ansvarstagande och fokuserad. Du analyserar alltid din uppgift för att välja det bästa tillvägagångssättet. Du har en positiv inställning till arbete och är enkel att samarbeta med.

Krav för tjänsten som Underhållstekniker:
* Heta arbeten
* Erfarenhet av mekanik och el
* Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
* Tidigare svetserfarenheter

Truckkort ses som meriterande, likaså om du har erfarenhet från livsmedelsbranschen.

Tjänsten är med start omgående eller överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Record metadata

Click to view metadata