Tekniker till Clinicum [NB this opening has expired]

Occupation: Sjukhustekniker
Employer: Linköpings Universitet
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-03
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Sjukhustekniker;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss!

Vid Medicinska fakulteten samarbetar vi över yrkes‐ och ämnesgränser. Det är en kombination som gör vår utbildning och forskning framgångsrik. Vi ligger i frontlinjen när det gäller utveckling av pedagogik för vård‐ och medicinutbildningar och flera av våra professorer har en stark internationell position inom sitt ämne. Vårt mål är att bedriva högkvalitativ utbildning och forskning som möter samhällets behov av hälso- och sjukvård.
Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/medfak

Vi söker nu en Tekniker till Clinicum i Norrköping för arbete med färdighetsträningar och simuleringar inom Hälso- och sjukvårdsutbildningar. 

Dina framtida arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som tekniker vid Clinicum är varierande och består i huvudsak av att vara behjälplig till de lärare och studenter som finns på Clinicum, genom att tillhandahålla material och att bistå med förberedelser inför olika typer av utbildningsmoment och att säkerställa att lokalerna är i bra skick. I detta ingår exempelvis att plocka i ordning i undervisningsrummen, att sköta inköp och beställningar av sjukvårds- och laboratoriematerial, att fylla på i förråd liksom att hantera tvätt och disk.

Du kommer att arbeta i nära samverkan med övriga tekniker och annan personal på Clinicum. Verksamheten är dynamisk och arbetsuppgifterna förändras därför över tid.

Din framtida arbetsplats
Du kommer att arbeta på Clinicum som är medicinska fakultetens kliniska träningscentra. Clinicum har verksamhet på Campus US ingång 54 och ingång 69 i Linköping och på Campus Norrköping i Kåkenhus och på Vrinnevi. På Clinicum tränar studenter från fakultetens utbildningsprogram på olika praktiska färdigheter, laborationer och simuleringar.

Denna tjänst är avsedd för placering främst på campus Norrköping.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är en mångsysslare med bakgrund från hälso- och sjukvården och som trivs med att vara en alltiallo i en undervisningskontext. Det är ett krav att du har sjukvårdsutbildning och meriterande är erfarenhet från hälso- och sjukvården. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av teknik gällande omvårdnadsdockor/simulatorer och simuleringsmaterial, attrapper etc. är meriterande.

Tidigare erfarenhet av kringarbete vid simuleringar och färdighetsträningar är meriterande

Anställningen kräver att du har erfarenhet av att arbeta i digitala administrativa system och har god vana att arbeta i Officepaketet och att du är trygg i att arbeta i en föränderlig digital miljö.

Viktiga egenskaper i arbetet är att kunna arbeta självständigt och att vara drivande i olika frågor som dyker upp under en arbetsdag. Arbetet sker i samverkan med kollegor, lärare och studenter varför en god samarbetsförmåga är en förutsättning.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet för anställningen.

Anställningens omfattning
50%, tillsvidare.

Tillträde
Efter överenskommelse.

Lön och förmåner
Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan. 

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2022-11-03. Du söker denna anställning genom vår hemsida https://liu.se/jobba-pa-liu/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=20268&rmlang=SE. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.


Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!


Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Record metadata

Click to view metadata