Timvikarie till Familjestödjande insatser [NB this opening has expired]

Occupation: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Employer: Linköpings Stadsmission
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-03
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker nu semester- och timvikarier som kan arbeta vid behov för att sedan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren 2023, under ca 7 veckor i slutet av juni-augusti.

Som vikarie får du möjlighet att få värdefull arbetslivserfarenhet från flera verksamheter. Du kommer arbeta både inom Familjestödjande insatser och Skyddat boende med barnrättsperspektiv. Du är en viktig länk i att det dagliga arbetet ska kunna fortgå utan störningar vid ordinarie personals ledighet. Dina arbetsuppgifter och aktiviteter är varierande och utgår ifrån verksamhetens planering och beslut, du arbetar riktat både mot familjer, kvinnor och barn. Allt stödjande och omvårdande arbete baseras på evidensbaserad forskning och praktik.

Arbetstiden är framförallt på vardagar, dagtid och det är även då behovet av vikarier är som störst men  även övriga arbetstider kan bli aktuella. 

Om dig
Vi tror att du har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär såväl i personalgrupp som hos våra klienter. Eftersom verksamheten baseras på klienternas varierande behov och förutsättningar krävs att du stresstålig, initiativtagande och flexibel med god problemlösningsförmåga. Du är en relationsskapande och inkännande person som kan ge varje enskild individ ett anpassat bemötande. Du är kommunikativ och inspirerande i ditt förhållningssätt. Vidare är du trygg i dig själv, har god självinsikt och gillar att arbeta tillsammans med andra, men är inte främmande för att hantera situationer självständigt. 

Vi söker dig som:

- Minst har en pågående utbildning till socionom, beteendevetare, behandlingspedagog, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring/dokumentation.
- Har B-körkort

I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata