Personlig assistent till en härlig flicka i Huskvarna, vaken natt [NB this opening has expired]

Occupation: Personlig assistent
Employer: Kooperativet olja
Workplace location: Jönköping, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Här ges nu en möjlighet att få följa med vår härliga och spralliga tjej på 8 år under hennes utveckling. Är du en glad och ansvarsfull person med barnasinnet kvar som kan agera lekfullt, då kan du bli en av oss!

Om tjänsten

Vår uppdragsgivare är en härlig tjej på 8 år som bor tillsammans med sin familj i Huskvarna och som gillar att hitta på olika aktiviteter antingen utomhus eller på hemmaplan. Dina arbetsuppgifter kan bestå av att vara ett stöd i skolan, vid hennes fritidsaktiviteter och medicinska arbetsuppgifter såsom hantering av tracheostomi.

Vad krävs

För att ni ska trivas ihop tror vi att du är en ansvarstagande tjej, har empati och en positiv syn på livet i stort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn samt eller yrket personlig assistent/liknande omvårdnadsarbete. Tidigare erfarenhet av hantering av tracheostomi är en fördel men inget krav. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper då du kommer arbeta nära uppdragsgivarens familj. Viktigt att du har ett engagemang och hjärta för att arbeta med barn och ungdomar.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• En tjänst på ca 70% vaken natt
• Timvikarier vid behov
• Arbetstider som förekommer är främst vaken natt, kan även förekomma dagtid
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Pernilla Löf via mail pernilla.lof@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Record metadata

Click to view metadata