Maskinoperatör till Halmstad [NB this opening has expired]

Occupation: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Employer: Uniflex Sverige AB
Workplace location: Halmstad, Hallands län, Sverige
Last application date: 2022-11-12
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Maskinoperatör, mekanisk verkstad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Uniflex söker en Maskinoperatör inom stål och plåt till Halmstad. Du kommer bli anställd av Uniflex bemanning men vara uthyrd till kundföretaget under ett års tid, därefter finns det stor möjlighet till en direktanställning hos kunden. Tjänsten är på heltid.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter inom produktion och industri, gärna som maskinoperatör och är industriellt intresserad. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att hålla produktionsmaskiner igång med allt vad detta innebär. Du kommer bli upplärd på plats i början av din anställning.

Vem är du?
Som person är du positiv, driven och social. Du trivs med att arbeta tillsammans med kollegor och du är noggrann i det arbete du utför och lämnar efter dig efter dagens slut. Du är skötsam och är inte rädd för att hugga där det behövs.

Som Maskinoperatör kräver vi att du är:
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör
* Industriellt intresserad
* Kan arbeta i skiftgång
* Har goda språkkunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort

Truckkort och travers ses som meriterande.

Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag!

Record metadata

Click to view metadata