Erfaren Arbetsmiljökonsult till spännande företag [NB this opening has expired]

Occupation: Arbetsmiljöingenjör
Employer: Q Professionals AB
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-30
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Arbetsmiljöingenjör;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Q Professonals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige.Beskrivning
Dags för nya utmaningar!?
Söker du ett fritt, varierat och spännande arbete där du får vara delaktig i kunders dagliga och strategiska frågor inom arbetsmiljöområdet? Till vår kund söker vi dig som trivs att arbeta i en socialt rådgivande roll som arbetsmiljökonsult och som har möjlighet till resande i arbetet.

Som arbetsmiljökonsult arbetar du med att skapa en helhetsöversyn av kunders verksamheter. Du kommer att arbeta med juridiska frågeställningar inom arbetsmiljö. Kanske har du erfarenhet från en roll som arbetsmijöansvarig på något företag tidigare? 

Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsmiljökonsult kommer du att arbeta med operativ och strategisk rådgivning inom arbetsmiljö vilket kan innefatta verksamhetsanpassningar till lagkrav, möte med myndigheter och upprättande av handlingar etc. 

Arbetet innebär visst resande ca 25-30 hotellövernattningar per år, främst inom Sverige.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lämplig eftergymnasial utbildning. För att passa i rollen har du lämpligen intresse av arbetsmiljöfrågor, är affärssmässig, har god kommunikativ förmåga i tal och skrift samt besitter kunskaper i svenska och engelska språket. Du har god kunskap inom arbetsmiljöområdet och juridiska frågor som kan uppkomma t.ex. i samband med myndighetskontakter. Du har möjlighet att resa i arbetet där det krävs övernattning samt innehar körkort för bil. 

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från yrkeslivet och lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. 

Villkor
Vår kund erbjuder goda villkor där du blir anställd tillsvidare direkt hos företaget, där du erbjuds möjlighet till delägarskap, tjänstebil, ett fritt arbete, företagsgemensamma aktiviteter och trevliga arbetskollegor. 
Vill du veta mer om detta spännande företag? Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Åsa Gustafsson tfn 013-4703901 eller rekryteringskonsult Linn Riddarström på tfn 013-4703906.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram mot att få ta emot din ansökan. 

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.

Record metadata

Click to view metadata