Maskinoperatör sökes till produktion i Nissafors [NB this opening has expired]

Occupation: Maskinoperatör, tryckeri
Employer: Uniflex Sverige AB
Workplace location: Gislaved, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2022-11-12
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Maskinoperatör, tryckeri;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Uniflex söker en Maskinoperatör till JD Stenqvists produktionsanläggning i Nissafors. Du kommer bli direktanställd av kunden.

Stenqvist grundades 1894 i Kvidinge, nära Helsingborg, i södra Sverige. Företaget är en av de största förpackningstillverkarna i Skandinavien, med en bred produktportfölj som täcker allt ifrån bärkassar till rullmaterial tillverkat av papper och plast eller i kombination. Innovativa och miljövänliga förpackningslösningar som passar perfekt för både livsmedelsindustrin och retailsegmentet.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter inom produktion, gärna som maskinoperatör och är mekaniskt intresserad. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att hålla produktionsmaskiner igång med allt vad detta innebär. Du kommer erbjudas intern utbildning på plats i början av din anställning.

Vem är du?
Som person är du positiv, driven och social. Du trivs med att arbeta tillsammans med kollegor och du är noggrann i de arbete du utför och lämnar efter dig efter dagens slut.

Som Maskinoperatör kräver vi att du är:
* Tekniskt intresserad
* Kan arbeta i skiftgång
* Har goda språkkunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort

Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Record metadata

Click to view metadata