CNC-operatör för omgående start! [NB this opening has expired]

Occupation: CNC-operatör/FMS-operatör
Employer: Uniflex Sverige AB
Workplace location: Landskrona, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-12
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: CNC-operatör/FMS-operatör;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden!

Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik.Vem är du?
Vi söker dig som är praktiskt lagd med stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med verkstadsmaskiner inom produktion. Du ska ha en relevant utbildning som CNC-operatör eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet.
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och självständig. Då man ofta arbetar ihop med kollegor i grupp är det viktigt att man är kommunikativ och fungerar väl i gruppdynamik.

I arbetsprocessen finns manualer att tillgå därför är det ett stort plus om du stött på ritläsning i tidigare arbeten.

Datorvana är ett krav då man arbetar i företagets interna ordersystem. Meriterande är det om man har erfarenhet av Excel och Word.


Det är en tillsvidare och heltidstjänst med omgående start. Arbetsort är förlagd i Landskrona och arbetet kommer vara förlagt på 2-skift.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag!

Record metadata

Click to view metadata