Maskinoperatör - skiftledare [NB this opening has expired]

Occupation: Maskinoperatör, juice, frukt, grönt o veg. olja
Employer: Wikan Personal AB
Workplace location: Simrishamn, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Maskinoperatör, juice, frukt, grönsaker och vegetabilisk olja;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu söker vi en maskinoperatör med ledar- och planeringsegenskaper till Kiviks Musteri.

Om företaget
Vårt familjeföretag har funnits i Kivik sedan 1888, då Henric Åkesson planterade våra första äppelträd. Vi finns kvar på samma plats, med Hanöbukten på den ena sidan, Stenshuvuds Nationalpark på den andra och våra äppelodlingar på den tredje. Med fem generationers samlade hantverksarv gör vi idag fortfarande must, cider och annat gott i samma anda och med samma passion.
Läs mer om företaget på www.kiviksmusteri.se

Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär att vara maskinoperatör på brik- och blandningsavdelningarna samtidigt som du har skiftledaransvaret. Skiftledaransvaret innebär att du har ansvaret för den dagliga driften. Du planerar körningarna och fördelar arbetet bland operatörerna och rapporterar i affärssystemet, som är M3. Tjänsten innebär att du får, och ska, ta egna beslut gällande den dagliga driften i Brik/Blandning, utefter våra värderingar. Du är också en viktig del i förbättringsarbetet på företaget.
Arbetstid 3-skift.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att trivas i tjänsten tror vi att du är en ledare med intresse för teknik och maskiner. Du har förmågan att planera och motivera. Att ibland behöva ta obekväma beslut skrämmer dig inte. Struktur, noggrannhet och engagemang är utmärkande drag hos dig. Dessutom är du en van dator-användare.
Meriterande om du har truckkort och/eller har erfarenhet från livsmedelsbranschen.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har bil och körkort.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Catharina, 0417-77 99 82.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten börjar som en visstidsanställning hos Wikan Personal som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos Kiviks Musteri.

Ansök direkt då vi läser alla ansökningar, och kallar till intervjuer, löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 6/11 2022..


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Record metadata

Click to view metadata