Sjuksköterska med ansvar för motoriksjukdomar till neurologimottagning [NB this opening has expired]

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Skaraborgs Sjukhus, M1, Lungmedicin och neurologi
Workplace location: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-20
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.Vill du jobba som sjuksköterska hos oss med ansvar för våra patienter med motoriksjukdomar exempelvis Parkinsons? Lockas du av ett varierande arbete och att arbeta tillsammans med erfarna kollegor? Då är du rätt person, välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Neurologi- och rehabiliteringsmedicin erbjuder specialiserad vård för sjukdomar och skador i nervsystemet.

Vi gör utredningar och behandlingar samt erbjuder konsulttjänster för Skaraborgs Sjukhus och primärvården. Verksamheten omfattar också dagsjukvård. Vi är flera olika professioner som arbetar tillsammans; sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, psykologer, kuratorer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare och dietister.

Som sjuksköterska med ansvar för patienter med motoriksjukdomar har du telefonrådgivning och även mottagningsbesök. Det ingår administrativa uppgifter som bokning, hantering av provsvar men även assistans vid läkarbesök och undersökningar. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor för att ge den bästa vården till patienterna. Det finns goda möjligheter till vidareutbildning inom det specifika diagnosområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med kunskap/erfarenhet inom neurologi. Det är meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, med utrymme för flexibilitet liksom en god samarbetsförmåga.

 Välkommen att söka ett spännande jobb!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Record metadata

Click to view metadata