Däckhanterare sökes till kund i Nässjö [NB this opening has expired]

Occupation: Lagerarbetare
Employer: OnePartnerGroup
Workplace location: Nässjö, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Lagerarbetare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker nu en däckhanterare till vår kund i Nässjö. 

Du kommer som däckhanterare att arbeta på en däckverkstad och du kommer att hämta, tvätta och organisera så däcken hamnar på rätt plats. Har du lagererfarenhet eller jobbat som däckskiftare eller på verkstad tidigare är det meriterande men inget krav.

Det är viktigt att du uppskattar struktur och ordning och reda.

Det är ett plus om du har körkort och/eller truckkort men det är inget krav.


Placeringsort: Nässjö

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Omgående

 

Detta är en anställning där du börjar på OnePartnerGroup. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victor Gustafsson på telefonnummer 0704249565 alt. victor.gustafsson@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se


Record metadata

Click to view metadata