Teamleader till Ravema service i Värnamo [NB this opening has expired]

Occupation: Teamledare
Employer: Ravema
Workplace location: Värnamo, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2022-10-30
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Teamledare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker nu en kommunikativ och driven ledare med starkt kundfokus. Har du ett stort intresse för teknik, andra människor och ett lösningsorienterat synsätt är det kanske dig vi söker!

I rollen ansvarar du för koordinering och support till våra kunder och Servicetekniker inom mät, 3D-print och laserskärning. Det innebär koordinering av tekniker till olika uppdrag samt regelbunden kontakt med våra leverantörer i servicefrågor. Arbetet utförs från vårt huvudkontor i Värnamo.
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda ett team. Har du dessutom erfarenhet inom support och koordinering är detta ett stort plus. Du har teknisk utbildning och/eller produktteknisk erfarenhet. Du har god administrativ förmåga och har sedan tidigare arbetat i verkstadsmiljö, gärna med laserskärning, mät eller 3D-print. Du talar flytande svenska och god engelska. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Eftersom rollen innebär många kontakter är det viktigt att man är lyhörd, har ett stort intresse för andra människor och ett lösningsorienterat synsätt. Du kommer ha en beslutsfattande position med frihet under ansvar och goda påverkansmöjligheter.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av ett stabilt företag med långsiktiga ägare där du har stora möjligheter till personlig utveckling.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Du får både intern och extern utbildning samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng på Ravema.
Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Ravema är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad.

Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om. Ravema ingår i LMT Group som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I LMT Group ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Record metadata

Click to view metadata