Finsktalande kundservicemedarbetare [Göteborg] [NB this opening has expired]

Occupation: Kundtjänstmedarbetare
Employer: BAHNHOF AB (PUBL)
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Languages: Svenska; Engelska; Finska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du positiv, finsktalande och brinner för service och teknik? Då kommer du stortrivas hos oss! Bahnhof är en ledande svensk internetoperatör som nu växer kraftigt i Finland. Vi söker därför förstärkning till vårt finsktalande kundservice-team.

Det är du som kommer vara Bahnhofs kontakt med finska privatkunder när de beställer tjänster eller behöver hjälp. Det är ett kreativt arbete som kretsar kring teknik i framkant, med goda möjligheter till egen utveckling. Så passa på att bli Bahnhofs röst i luren!

Vem är du?

Vad innebär arbetet?

Du är den person som våra privatkunder ringer eller chattar med när de behöver teknisk hjälp. T ex om internetanslutningen inte fungerar som den ska, eller om de vill veta status för sin internetleverans.

Du jobbar nära ihop med härliga kollegor på vårt kontor i centrala Umeå. Den första veckan får du en gedigen utbildning och sen hjälper dina kollegor dig i alla delar av arbetet.

Vi ser till att du kan allt du behöver veta innan du börjar ta samtal. Självklart får du tillgång till vårt gedigna interna kunskapsbibliotek där vi sedan flera år samlat all vår kunskap om tekniska prylar och lösningar på våra kunders frågor.

Hos oss är det högt i tak och god sammanhållning, och du uppmuntras att komma med egna idéer och förslag! Är du driven så finns stora möjligheter att utvecklas i din roll med nya utmaningar och större ansvar.

Om anställningen

Sök jobbet

Ansök senast 29 oktober och ange Kundtjänst Umeå [Finska] i ämnesraden. Mejla ansökan bestående av CV och personligt brev till: jobb@bahnhof.se

Bahnhof – Internet med sekretess

Bahnhof är en ledande internet- och telekomoperatör som värnar privatliv och frihet på nätet. Vi levererar bredbands- och molntjänster till fler än 450 000 privatpersoner och tiotusentals företag.

Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter, och är djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället.


Record metadata

Click to view metadata