Resurspedagog till Snitz gymnasium [NB this opening has expired]

Occupation: Lärare i gymnasiet
Employer: AcadeMedia Support
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-20
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Lärare i gymnasieskolan;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Snitz gymnasium i Stockholm startades 2003 och erbjuder gymnasieutbildning med yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom El- och energiprogrammet med inriktningen Dator- och kommunikationsteknik, Estetiska programmet med inriktningarna Bild och form och Estetik och media samt Yrkesintroduktionsprogrammet med inriktning AST. Skolan ligger centralt nära Odenplan och här går ca 170 elever fördelade på de tre programmen. Målgruppen är elever med neuropsykiatrisk funktionsvariation och som är i behov förstärkt stöd på skol-, grupp- och individnivå. Sedan 2021 ingår Snitz gymnasium i Drottnings Blankas Gymnasieskolor, som är ett segment inom AcadeMedia. Just nu söker vi en utbildad och driven lärare på 100 % för en tillsvidaretjänst.

Vi vill stärka vårt pedagogiska stöd till eleverna och söker nu en resurspedadogog som är utbildad lärare, gärna i svenska och/eller matematik, på 100% till vårt engagerade kollegium och våra fantastiska elever! Som resurspedagog är du en viktig del i vår skolas framgång, och tillsammans med all personal leder du ett hälsofrämjande arbete på skolan i din undervisning och i de vardagliga mötena med elever och personal. Arbetet innebär att utöva ett tvålärarskap nära elever med fokus på att arbeta mot en gymnasieexamen, på ett kollegialt samarbete och på vårt gemensamma kvalitetsarbete. Arbetet med eleverna är fantastiskt, varierande och givande med mycket humor och härliga möten.

Dina arbetsuppgifter kommer att äga rum i hemklassrum i mindre grupper om 10-15 elever. Vi söker dig, behörig lärare, som brinner för att alla dina elever ska lyckas. Meriterande är om du har lärarlegitimation i svenska och/eller matematik. Du kan navigera mellan både individen och gruppen genom att vara flexibel och variera ditt stöd. Du arbetar formativt, ser alltid möjligheter och nya lösningar på problem och gillar att ta ansvar, både för elevernas kunskapsutveckling och för skolans ständiga utvecklingsarbete. Du är organisatorisk och synliggör tydligt för eleverna vad målet är och hur ni tillsammans ska arbeta för att lyckas nå dit. Du är en god och tydlig ledare som med ett relationellt förhållningssätt både inspirerar och entusiasmerar dina elever. Du har god datorvana och arbetar dagligen digitalt med delade dokument, kalendrar och planeringar såväl med eleverna som med dina kollegor. Vi är arbetar i Google-miljö (Google Classroom), Schoolsoft och Studybee.

Det här blir du en del av

Som medarbetare hos oss på Snitz Gymnasieskola i Stockholm blir du en del av en personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, nyfikenhet, engagemang, kreativitet och professionalitet. Dessutom kommer du att möta och samarbeta med våra fantastiska elever och deras vårdnadshavare. Du blir också en del av Drottning Blankas Gymnasieskolor, som lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med start så snart som möjligt. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Liselotte Kihlström, liselotte.kihlstrom@snitz.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Record metadata

Click to view metadata