People and Performance Assistant [NB this opening has expired]

Occupation: HR-assistent
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: HR-assistent;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Tjänsten som People and Performance Assistant ger dig möjlighet att arbeta operativt med ditt intresse för personal och HR. Du kommer bland annat få direkt insyn i hur Academic Work arbetar med utbildning och kompetensutveckling för interna medarbetare, samtidigt som du skapar ett värdefullt kontaktnät inom organisationen. I rollen kommer du att ha tydliga ansvarsområden administration, likväl som du kommer få utvecklas över tid och vara administrativt delaktig i olika HR-projekt inom People and Performance teamet.

OM TJÄNSTEN
Rollen ger dig stor inblick i hur vi på Academic Work arbetar med olika personalfrågor och ger dig chans att utvecklas och utmana dig själv. Vi är på en tillväxtresa och välkomnar många nya kollegor inom organisationen och ser fram emot att välkomna två People and Performance Assistants som kommer fylla en viktig roll hos oss. I rollen erbjuds du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter som rör HR. Tjänsten är perfekt för dig som ser fram emot att vara en del av en social miljö och kliva in i en roll som innebär både interaktion och systemadministration där du bland annat kommer utveckla dina kunskaper inom Excel och HR-system.

Så här beskriver en av våra medarbetare rollen som People Performance Assistant:

"Det bästa med att arbeta som People and Performance Assistant är att ingen dag är den andra lik. De varierande arbetsuppgifterna är både utmanande och har fått mig att växa som person. Du kommer att få insikt i hur det är att arbeta med HR och framför allt, bli en del av ett roligt och supportande team. "

Ditt team och ansvarsområde: I rollen som People and Performane Assistant kommer du att tillhöra teamet People and Performance och främst stötta vår People & Performance Coordinator Ida Oxelman inom området Learning & Development. Learning & Development har som målsättning att skapa utbildning och introduktion i världsklass för våra nya medarbetare. Du och dina kollegor arbetar med att koordinera och administrera att målet uppfylls och du kommer få stor användning för ditt öga för detaljer och tålmodighet.

Din chef och din utveckling: Nyfiken på vem din chef kommer vara? Klicka här så kommer du till Ida Oxelmans Linkedin.

I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån teamets behov. Vidare kan du förvänta dig ett flexibelt schema så att du kan få ihop skolarbete och jobb på ett bra sätt, du kommer i snitt arbeta 16 timmar i veckan. På sikt kommer du även kunna arbeta delvis på distans.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

ARBETSUPPGIFTER
• Stötta i administration som rör kompetensutveckling och karriär-steg. Du arbetar till stor del med koordinering och planering i Microsoft Excel och i flera av våra andra HR-system.

•Stötta i arbeten som relateras till våra introduktionsprogram för nyanställda. Detta kan exempelvis vara att förankra korrigeringar i utbildningar, inbjudningar och besvara frågor från medarbetare och chefer.

•Arbeta i Microsoft Excel och PowerPoint.

•Besvara mejl och kommunicera med andra funktioner, utbildare och övriga medarbetare i vår organisation.

•Ansvara för andra administrativa arbetsuppgifter och projekt som kan variera över tid.

•Arbeta i vårt interna Learning Management system. Skapa e-learnings och uppdatera material i vårt Learning Management System, Bridge.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast januari 2024, gärna inom HR, pedagogik, psykologi, ekonomi eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte åker på utlandstermin innan dess.
- Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, i tal och skrift, då språken används i tjänsten.
- Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, detta kan komma från skolarbete och/eller annat extrajobb vi sidan av dina studier.
- Har grundläggande erfarenhet av program inom Microsoft 365.

Vi söker dig som är

#

Noggrann

Strukturerad

Ansvarstagande

Besitter stor personlig mognad

Övrig information

#

Start: November 2022

Omfattning: Deltid, cirka 16h/vecka (kontorstider)

Placering: Solnavägen 3H med möjlighet till delvis distansarbete på sikt

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För fjärder året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretagi Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Varmt välkommen!

Record metadata

Click to view metadata