Orderadministratör till JML Systems på deltid! [NB this opening has expired]

Occupation: Orderadministratör
Employer: Academic Work
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Orderadministratör;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du en strukturerad och självgående person som fungerar bra i ett mindre team? Studerar och vill ha ett administrativt arbete vid sidan om studierna? Då kan detta vara tjänsten för dig. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
JML Systems som är ett systerbolag med Dustin Sverige AB är ett av landets snabbast växande företag som specialiserar sig på helhetslösningar inom bild och ljud som ofta innehåller projektering, programmering av styrsystem, installation, utbildning, service och support. Företaget fortsätter att växa och behöver nu stöttning i de administrativa processerna.

JML Systems har idag ca 60 personer i företaget utspritt i Sverige. Du kommer bli en del av ett härligt team på sex personer som är placerade i Mölnlycke. Där vi söker nu två stycken orderadministratörer på deltid som kan kombinera arbete med sina studier. Du kommer jobba 16h i veckan.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Din uppgift kommer vara att handlägga inkommande ordar från kunder. Registrera samt verkställa ordrarna manuellt i systemet.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på minst 50%
- Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Har goda datorkunskaper

Vi söker dig som är:


* Samarbetsvillig
* Strukturerad
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Två studenter - 16h/veckan/person för att täcka en 80% tjänst på företaget
* Placering: Metodvägen 6 - Mölnlycke (god bussförbindelser finns)


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om JML Systems här!

Record metadata

Click to view metadata