Regionsäljare Retail till Mellansverige [NB this opening has expired]

Occupation: Utesäljare
Employer: Adecco Sweden AB
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-12-13
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Utesäljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder.

Om tjänsten

Vi söker en driven regionsäljare till distriktet Mellansverige, som omfattas av Östergötland, delar av Småland, delar av Västmanland och delar av Södermanland. Som regionsäljare kommer du att ingå i S:t Eriks professionella säljteam för Retail mot byggvaruhandeln. I ditt uppdrag kommer du att få ta över en befintlig kundstock, och utveckla samarbetet med dessa kunder. Men även en del säljinsatser mot nya kunder och att prova nya vägar för att vidareutveckla din region kommer ingå i ditt dagliga jobb. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos våra kunder. Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla försäljningen tillsammans med övriga teamet samt våra kunder från byggbranschen.

Vi tror att du har en bakgrund från butiksledet inom Byggvaruhandel eller ett par års tidigare erfarenhet av försäljning med fördel mot bygg- eller anläggningsbranschen. Som person är du självgående, välstrukturerad och en social, utåtriktad person. Du ser möjligheter, har en positiv attityd och är duktig på att bygga relationer. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du drivs av dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi ser med fördel att du bor i regionen, tex i Linköping eller Norrköping, då du kommer utgå från ditt hem. Tjänstebil ingår i tjänsten. Tjänsten är en direktrekrytering till S.t Eriks med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

• Ansvara för att ta fram och utveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet mot våra Retail-kunder, såväl befintliga som nya kunder.
• Utbilda butikspersonal och se till att våra produkter är professionellt exponerade
• Presentera nyheter
• Sälja in och följa upp kampanjer
• Delta på mässor och event

 

Om dig

Vi söker dig som har en bakgrund från butiksledet inom Byggvaruhandel eller som regionsäljare. Du har mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer. Du har en god förmåga att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunderna. Du är strukturerad och har god planeringsförmåga då vi ställer höga krav på eget ansvar.

Vidare ser vi att du är en person som ser service, förtroende- och kontaktskapande som naturligt. Du är lösnings- och affärsinriktad med en stark motivation att driva din egen budget och se din kund som en långsiktig partner. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan. Rekryteringsarbetet sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Tester kommer utföras, så viktigt att du vid ansökan gör dessa för att komma vidare i rekryteringsprocessen.

Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Adecco:
Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se, 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Area Sales Manager, Sales, Marknad, Sälj, Säljare, Bygg, Byggindustri, S:t Eriks, Job, Jobb, Adecco

Record metadata

Click to view metadata