IT-konsult sökes till vår kund i Kalmar [NB this opening has expired]

Occupation: Mjukvaruutvecklare
Employer: Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Workplace location: Kalmar, Kalmar län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Mjukvaruutvecklare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vår kund erbjuder ett utvecklande arbete på ett företag med framåtanda, där du har möjlighet att jobba med många olika projekt och tekniker. Här arbetar du med att använda nya tekniker för att hjälpa deras kunder på nya sätt. Detta sker i nära samarbete med kunderna genom utveckling och programmering av stödsystem eller applikationer för att stödja verksamhetsbehovet. Ofta tillsammans med kunden under längre projekt.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta inom systemutveckling. På sikt kommer du ha möjlighet att ta stort ansvar från kontakt med beställare till leverans av färdig produkt. Arbetet är omväxlande och rör sig kring allt mellan datatransformation, backend- och frontendutveckling.

Vår kund ger dig möjlighet att arbeta med det du tycker om och är bra på. Det finns även möjlighet att forma tjänsten mer mot mjukvaruutveckling eller programmering beroende på dina erfarenheter. 

Vi söker dig som har:
Relevant eftergymnasial utbildning inom utveckling
Några års erfarenhet av mjukvaruutveckling
Erfarenhet av full-stack utveckling
Kunskaper inom Big data, SQL och NoSQL
Utvecklingskunskaper i java, gärna i Spring Framework


Kvalifikationer

Du tycker om att använda din kreativitet för att hitta nya lösningar på komplexa problem. Samtidigt är du van vid och uppskattar att samarbeta i mindre team, med kreativa och innovativa förmågor.

Du trivs i en ödmjuk miljö där alla brinner för det de gör. Du är nyfiken på utveckling och kommer gärna med idéer. Då du kommer att arbeta ut mot kund är det viktigt att du är service minded och ansvarstagande. Ditt team strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet till kunderna, därför tror vi att du är noggrann och drivs av att överträffa kundens förväntningar.  

Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav Warelius på telefon 072-337 74 54 eller e-post gustav@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nukan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata