Områdeschef – Samhall, Nyköping [NB this opening has expired]

Occupation: Distriktskonsulent
Employer: Future Management
Workplace location: Nyköping, Södermanlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Områdeschef Nyköping!

Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Södermanland/Gotland söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Nyköping.

På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många.
Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
 
Om tjänsten  
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.  
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  
 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.  
Samhall i Nyköping befinner sig i en expansiv fas. Efter sommaren flyttar kontoret in i nya lokaler som ligger vägg i vägg med vår tvätteriverksamhet. Som chef hos oss är det viktigt att du som person är prestigelös till dina kollegor och på ett konstruktivt sätt visar mod i att ta plats i gruppen och utmanar dina kollegor för att vi tillsammans ska stärka samarbetet och bidra till en positiv kultur.
 
Vi söker dig som har:
 • Ledarskapserfarenhet med fullt arbetsmiljö- och personalansvar
• Erfarenhet av kundrelationer med goda resultat  
• Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder  
• Branscherfarenhet inom tvätteriverksamhet är meriterande.
• Erfarenhet av facklig samverkan 
• Lägst gymnasial utbildning
 • B-körkort
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  
 
Ansökan och övrig information  
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
Anställningsform:  Tillsvidare med 6 månaders provanställning  
Anställningsdatum:  Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad:  Heltid
 
Fackliga representanter:
Ledarna, Tommy Salomonsson, tel 013-37 33 53
Unionen Siwert Ahlm, tel 013-37 33 26
SACO Asim Zilic, tel 021-83 18 20Samhall är Sveriges viktigaste företag. Vi är världsledande på utvecklande arbeten som skapar nytta för kunder, medarbetare och inte minst samhället. Samhall producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor. Vår hållbara affärsidé har bland annat gjort att vi utsetts till Europas mest hållbara företag.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Record metadata

Click to view metadata