Projektchef/regionchef bygg [NB this opening has expired]

Occupation: Projektledare, bygg och anläggning
Employer: Sunroof Sverige AB
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om jobbet

SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att leda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ Area manager som vill åka med på SunRoofs enorma tillväxtresa.

OM ROLLEN

Vi söker nu efter en Area manager som ska leda våra projekt för solcellstak i specifika regioner. Det innebär att ansvara för våra byggprojektledare, ha en projektöversikt och driva utvecklingsarbetet framåt. Du är med och rekryterar för din region och delegerar de projekt vi har inne till våra projektledare. Du bevakar lönsamheten i projekten, nyttjar UE kontakter och optimerar våran operativa byggavdelning.

Primära arbetsuppgifterKravbildKänner du att beskrivningen passar bra in på dig? Då får du gärna söka snarast då vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt kandidat.

Record metadata

Click to view metadata