HR specialist med ansvar för lönehantering [NB this opening has expired]

Occupation: HR-specialist/HR-adviser
Employer: Sunroof Sverige AB
Workplace location: Uppsala, Uppsala län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker nu en HR-Specialist med ansvar över lönehanteringen för hela SunRoof Sverige. I din roll som HR-specialist är du ett professionellt stöd till hela verksamheten. På ett pedagogiskt sätt vägleder du och stödjer personalen inom alla förekommande HR frågor, är den person personalen ska vända sig till för att få hjälp och vägledning kring lön och personalfrågor.

Du har ett omväxlande och spännande uppdrag där arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag, vilket betyder att det är viktigt att du kan prioritera dina dagliga arbetsuppgifter.

I din befattning åtar du dig ett nära samarbete med ekonomi och rekryteringsavdelningen och ska kunna vara behjälplig med en ömsesidig förståelse för varandras arbeten, och ska vid tillfällen kunna hjälpa varandra när behovet finns.

Ansvar:

Du kommer ansvara och sköta löner, pensioner och försäkringar. Implementera ett internt lönesystem och säkerställa kvalitet och förbättringar.

Du kommer att sköta löpande personalfrågor, personalutveckling och personaladministrativt arbete med daglig support till våra anställda.

Du kommer att ansvara för löneprocessen, förberedelse och bygga upp våra HR policys i företaget.

Du kommer att ansvara för arbetsmiljöfrågor och driva utveckling och förändringsarbete.

Du kommer att vara delaktig vid introduktion av nyanställd personal och ge dem förutsättningar att kunna utföra sitt arbete.

Du kommer att vara delaktig i rekrytering och kompetensförsörjning.

Krav:

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom HR- området / löneadministration och minst tre års arbetserfarenhet. Kunskap inom arbetsrätt, avtal och lönehantering.

Du är vidare trygg i din kompetens och tycker om att driva självständiga processer och tar gärna egna initiativ.

Vidare ser vi att du är en trygg, lugn och stabil person och har lätt för att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt.

Du har en hög integritet och förmåga att hantera svåra och personliga frågor. Drivande och lösningsorienterad, med god förmåga att se helheten.

Låter det intressant så är du välkommen att söka, vi tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt kandidat.


Record metadata

Click to view metadata