Verkstadstekniker / Mekaniker [NB this opening has expired]

Occupation: Servicetekniker, maskin
Employer: WeStaff Sweden
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-04-02
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Servicetekniker, maskin;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Ditt nya jobb
Detta är ett inhyrningsuppdrag till vår kund i Stockholm. Företaget är ledande designer och tillverkare inom mobila lyftarbetsplattformer och teleskoplastare.

Arbetsuppgifter:
Som Verkstadstekniker / mekaniker kommer du att arbeta med service, reparationer och påbyggnad av företagets olika maskiner. Du kommer att jobba med mekanik och hydraulik, maskin-el, det förekommer även programmering och felsökning.

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetet är placerat i trevliga, rymliga och nya lokaler.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag

Din bakgrund
Personen vi söker har minst gymnasieutbildning gärna mot fordon eller el/elektronik, finns eftergymnasial utbildning inom el/elektronik ser vi det som ett stort plus och att du talar svenska och engelska.

Tidigare erfarenhet från mekaniskunderhåll, servicetekniker-, montörsarbeten, el-kunskap är ett plus, och meriterande om du har Lift-,Travers-,Truck och B-körkort samt certifikat Heta arbeten.

I företaget finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Du som person
Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du gillar att arbeta med förbättringar och kommer ofta med nya idéer. Du kan arbeta självständigt såväl som i samarbete med kollegor. Du har en vilja att lära dig nytt, får saker gjorda och förstår vikten av nöjda kunder.

Du är med fördel:

- Noggrann, självgående och en lagspelare
- Positiv och skötsam
- Teknik och El intresserad
- God Kommunikativ förmåga


Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Teknik & Industri.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Vill du vill bli en av oss? ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Record metadata

Click to view metadata