Produktionspersonal [NB this opening has expired]

Occupation: Kantpressare
Employer: WeStaff Sweden
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Kantpressare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Ditt nya jobb?
Detta är ett inhyrningsuppdrag till vår kund i norra Stockholm. Företaget är en av världens främsta tillverkare av högprecisionsetsade detaljer.
Kunderna finns framför allt inom elektronikindustrin, varav många utanför Sverige.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är riggning och bockning i CNC styrda kantpressar i en finmekanisk tillverkningsprocess. Visst montage och andra arbetsmoment kan också förekomma. I tjänsten ingår även vidareutveckling av våra bockmetoder och processer samt interna förbättringsprojekt. De första månaderna är en upplärnings- och introduktionsperiod där du kommer att lära dig samtliga arbetsmoment genom praktisk träning i tjänsten.
Företaget har kollektivavtal.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag

Din bakgrund
Personen vi söker har minst gymnasieutbildning gärna mot bygg och anläggning eller industritekniska programmet, finns eftergymnasial utbildning inom el/elektronik ser vi det som ett stort plus och att du talar svenska och engelska.

Tidigare erfarenhet från tillverkande industri och kantpressarbete är ett plus och erfarenhet ifrån och verkstadsarbete är meriterande. I företaget finns vidare goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Du som person
Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du gillar att arbeta med förbättringar och kommer ofta med nya idéer. Du kan arbeta självständigt såväl som i samarbete med kollegor. Du har en vilja att lära dig nytt, får saker gjorda och förstår vikten av nöjda kunder.

Du är med fördel:

- Noggrann, självgående och en lagspelare
- Positiv och skötsam
- Teknikintresserad


Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Produktion & Tillverkning.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Vill du vill bli en av oss? ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Record metadata

Click to view metadata