Verksamhetsutvecklare med fokus på portföljstyrning [NB this opening has expired]

Occupation: Verksamhetskonsult
Employer: Trafikverket
Workplace location: Solna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Verksamhetskonsult;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Som Verksamhetsutvecklare med fokus på portföljsstyrning på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.
Verksamhetsutvecklare med fokus på portföljstyrning

Arbetsuppgifter


Som verksamhetsutvecklare inom enhet Utveckling ger du stöd och ledning till verksamheten i utvecklingsfrågor. Du arbetar med portföljstyrningen av verksamhetsutveckling inom verksamhetsområde Stora projekt. Du leder gemensamma forum för utvecklingsarbete inom verksamhetsområdet och samverkar med Trafikverkets övriga utvecklingsverksamheter samt mottagande processförvaltningar. Som stöd i arbetet kommer du att ha Stora projekts utvecklingsinriktning och utvecklingsplanering, delar som du förväntas hålla ihop och utveckla över tid. Vidare kommer du att ge stöd till beslutsfattare och dem ingående projekten i portföljen med metodstöd, kvalitetssäkring, planering och uppföljning. Analyser och utredningar av komplexa frågeställningar ingår som en naturlig del av tjänsten.

Du kommer till en spännande verksamhet i förändring där du får möjlighet att arbeta med kollegor som innehar hög kompetens och en stark drivkraft. Vårt ansvarsområde inriktar sig huvudsakligen på områden så som digital förmåga, utvecklingsstyrning, förvaltningsstyrning samt omvärldsbevakning. "Jag som blir din chef heter Gordana Markovic och ser fram emot att du blir en del av vårt team! Jag tror på att involvering, öppenhet och gemensam riktning skapar förutsättningar för engagemang och resultat."


Övrig information


Möjliga placeringsorter för denna tjänst är Borlänge, Solna eller Göteborg. Resor förekommer i tjänsten. Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

Vi använder främst mejl (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss! I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer kommer att genomföras under v.47 och sker digitalt via Skype.

#LI-NG1

#LI-HybridKvalifikationer


Vem är du?

Som person har du en god förmåga att analysera information, se sammanhang och förstå dess påverkan på verksamheten. Du arbetar metodiskt och har en god struktur i ditt arbete. Du har en pedagogisk kommunikationsförmåga, en bra samarbetsförmåga och ett stort personligt driv där du får saker att hända.

Vi söker dig som har:

Det är meriterande om du har:


Ansökan


Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Vi ser fram emot din ansökan! #LI-NG1

#LI-Hybrid


Record metadata

Click to view metadata