Personlig assistent till en 28-årig kille [NB this opening has expired]

Occupation: Personlig assistent
Employer: God Assistans i Sverige AB
Workplace location: Lund, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Personlig assistent;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Hej,

Vi på God Assistans söker nu en personlig assistent till en 28-årig kille, som bor på en gård (utanför Lund) tillsammans med sin mamma. Killen har en muskelsjukdom och sitter i permobil.

Vi söker dig som är ärlig, genuin och ordningsam. Det är viktigt att du som assistent kan ta hänsyn till tider och ursprunliga arbetsrutiner. Killen behöver omvårdanad och stöttning i vardagen för att kunna hantera diverse vardagliga sysslor. Det är en stor fördel om du tycker om livet på landet, djur och matlagning. Andra intressen hos killen är t.ex. teknik, film och tv-spel. Tillsammans lär ni hitta på många roliga aktiviteter att utföra. Under nätterna hjälper du honom med andningsmask och vändningar bland annat.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet inom personlig assistans sedan tidigare, men inget krav. Vårt enda krav är att du ska ha körkort, god körvana samt tillgång till bil. Därtill behöver du vara rökfri.

Tjänsten är på ca 60% och är en kombinerad dag- och natttjänst. Tiderna ser ut enligt följande:
Vecka 1: ons 8-15, fredag 15-22 och sön 8-22
Vecka 2: ons 8-15
Vecka 3: ons 8-15, fre 8-22, lör 8-22 och sön 8-22
Vecka 4: ons 8-15
 
Tveka inte på att skicka in din ansökan, gärna så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig och önskar dig vidare en fortsatt mysig höst!

Vid ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta mig på felicia.nanasi@godassistans.se.
 
Varma hälsningar,
God Assistans
 
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen: HVB-hem (familjehem), e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se).

Record metadata

Click to view metadata