Platschef [NB this opening has expired]

Occupation: Arbetsledare, anläggning
Employer: Swerock AB
Workplace location: Karlstad, Värmlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-27
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Arbetsledare, anläggning;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om rollen

Till Råvaruförsörjning och distriktet Värmland behöver vi nu tillsätta en platschef. I rollen som platschef är den primära arbetsuppgifter att strategiskt planera, projektleda och följa upp produktion och din verksamhet.

Fler arbetsuppgiften som ingår i rollen är:

- Leda planera och styra den dagliga produktionen, kvalité och leverans samt månads rapporterar inom tilldelat ansvarsområde
- Samverkar för att bidra till bästa möjliga helhetslösning för kund tillsammans med marknad
- Ansvara för ekonomi, leverans, personal och arbetsmiljö för dina produktionsanläggningar
- Ansvarar för resursplanering, produktivitet, kostnadsoptimering och rapporterar ev. avvikelse
- Kontinuerlig bearbetning av tilldelat marknadsområde samt god kundvård
- Följa fastställt regelverk för miljö och ansvarar för arbetsmiljö enligt skriftlig delegation
- Operativt personalansvar, delaktighet i rekrytering och lönesättning

Din profil

Vi söker dig som tidigare har flerårig erfarenhet och gärna haft en ledande befattning. Har du arbetat inom bygg- och anläggningsbranschen eller återvinningsbranschen ser vi det meriterande. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning produktion, ekonomi eller ledarskap men det är inget krav för tjänsten. För tjänsten krävs B-körkort då resor kan förekomma, främst inom distriktet. Du är duktig på att kommunicera och kan uttrycka dig i svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för människor och att du bryr dig om din omgivning. Du har ett stort engagemang och brinner för ditt arbete. Vi tror också att du är målorienterad och gemensamt strävar efter att nå utsatta mål. En förmåga att planera och strukturera, se helheten och intresse för ekonomi är en förutsättning för att leverera önskat resultat. Vi tror att du är morgondagens ledare med förmågan att se möjligheter och utveckla vår verksamhet.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Lindenlöv, Arbetschef, 072-533 3724.

Record metadata

Click to view metadata