Säljare till PEC Karlstad ! [NB this opening has expired]

Occupation: Telefonförsäljare
Employer: PEC
Workplace location: Karlstad, Värmlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Dags att testa en ny karriär? Eller dags att starta din första? Vill du utvecklas och ha en trygghet på din arbetsplats? - BRA ! Då ska du fortsätta läsa här !

Vi på PEC är idag ett Care and Contact Center som alltid har arbetat åt de största företagen i sina respektive branscher. Vi har sedan starten 2003 haft kollektivavtal via Unionen, som en del av tryggheten vi på PEC kan erbjuda dig.

Vi söker dig som har:

Engagemang

Vad menar vi med engagemang?

Du som vill lära dig mer, du som visar engagemang i företaget genom att ställa frågor, du som visar en ny kollega hur PEC funkar och hur rutinerna ser ut för att få in kollegan i teamet.

Mod

Vad menar vi med Mod?

Du som vågar ta det där första samtalet till en främmande person på andra sidan luren och visa vad du går för !

Lyhördhet

Vad menar vi med Lyhördhet?

Du som lyssnar på feedback & visar i nästa steg att du har tagit till dig, försöker och vill fortsätta utvecklas.

__________________________________________________________________________________________

Vi kommer se till så att du kan allt och lite till inom branschen, vi kräver inte att du på förhand vet vad samtalsstruktur är och varför det är nödvändigt. All produktkännedom om de produkter som vi tillhanda har att sälja kommer du att få en gedigen utbildning inom. Och vi jobbar med de största företagen i sina respektive branscher, så du kommer känna till flera av varumärkena du kommer att sälja!

Vi jobbar med utgående telefoni till både privatkunder & företagskunder, och du kan förvänta dig att du kommer komma i kontakt med både passiva, befintliga och nya kunder.

Det du kan förvänta dig hos oss på PEC är:

- Kontinuerliga säljutbildningar
- Gedigen produktutbildning
- Möjligheten att testa vingarna på varmare breddgrader
- Feedback och daglig coachning
- Ett härligt gruppklimat
- Planerade tävlingar om allt från ära till en ny tv till äventyr i Sälen eller bowling & middag tillsammans med kollegor
- Sammanhållning och högt till tak, med en öppen och ärlig dialog så löser vi det mesta


Omfattning: Heltid ( 08:00-17:00)
Placering: Karlstad
Lön: Fast grundlön & generös provision

Rekryteringsprocess:

När vi fått in din ansökan tar rekryteringsansvarig kontakt med dig inom ett par dagar för att boka in dig till två rekryteringsdagar. Under dessa dagar får du en närmare presentation av företaget och en enklare säljutbildning. Efter rekryteringsdagarna tar vi ett enskilt samtal för att se hur det känns - känns det bra från bägge håll erbjuder vi dig en tjänst!

Om oss

PEC är Sveriges största care- & contactcenter med gott rykte i branschen. Vi jobbar med både inkommande och utgående telefoni åt flera av de största företagen i sina respektive branscher. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss och förnya oss för att kunna erbjuda de bästa tjänsterna för våra kunder och uppdragsgivare. Företaget har idag cirka 450 anställda och vi finns i Malmö, Kristinehamn, Karlstad och Västervik. Vi har även kontor i Dubai och på Cypern - alla som jobbar hos oss har möjligheten att arbeta även där!

Record metadata

Click to view metadata