Relationsbyggande säljare inom media! [NB this opening has expired]

Occupation: Utesäljare
Employer: Talent & Partner AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-26
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Languages: Svenska; Engelska;
Skills: Försäljningsvana, telefonförsäljning; Försäljningsvana, uppsökande försäljning företag; Telefonförsäljning;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För vår kunds räkning söker vi en utesäljare!


Företaget vill anställa för att öka tillväxt och omsättning till bolaget med hjälp av en glad, positiv, engagerad och driven person som brinner för sin ort och gärna vill hjälpa företagen i sin omgivning att nå ut till sin målgrupp och sina lokala konsumenter potentiella kunder.


Öka personalstyrkan och genom detta få in en ny engagerad medarbetare till vårt core-team som på sikt erbjuds utvecklingsmöjligheter i och med att denna kan växa in i nya större tjänster inom koncernen efter rätt prestationer.


Vi söker dig som är du förtroendeingivande och övertygande i dina kontakter med kunder. Du har engagemanget och affärsmässigheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer. Drivet och självdisciplinen att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe på en stabil och ständigt hög nivå för att klara de tuffa målen och konkurrensen i bolaget som består av ytterst drivna individer. Du är engagerad, ihärdig samt har ett stort eget driv och starkt kund- och relationsfokus. Du älskar människor och är inte rädd att ta kontakter och erbjuda lösningar och sälja till stora och små bolag, lokalt och nationellt på sikt. Du är van vid att driva projekt och trivs med att arbeta självständigt och med mycket eget ansvar. Med fokus att förhöja relationen med befintliga samt framförallt besöka potentiella nya kunder som vill marknadsföra sig.
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.

Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/


Record metadata

Click to view metadata