Säljare till Contentbyrå & Innehållsstudio [NB this opening has expired]

Occupation: Account manager
Employer: Talent & Partner AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-27
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Account manager;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Säljare till Contentbyrå & Innehållsstudio

Vår kund, en Content & Innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker därför dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad. I över 10 år har bolaget funnits och har 50 anställda. De har vunnit flera fina priser och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre. De har en uppmärksammad papperstidning, utsålda evenemang och spännande nischade digitala kanaler. Blagets innehållsstudio hjälper kunder att kommunicera med hela Sverige, på alla plattformar, alla device. Genom traditionell annonsering, digitala annonseringsmöjligheter samt Content- och Native förstås.

I din roll förväntas du bearbeta nya kunder och förstå deras kommunikativa behov gentemot vår målgrupp. Tillsammans med vår innehållsansvariga redaktör skräddarsyr och paketerar du ett upplägg som passar både kund och målgruppen. Du ansvarar för en kontinuerlig kontakt med kunden. Som säljare bör du ha erfarenhet av B2B och idéförsäljning, gärna content eller nativeannonsering. Du har ett eget driv och kan bearbeta kunder både på kort och lång sikt. Du kommer att ha en nyckelroll i att ta vår innehållsstudio till nästa nivå. Kanske arbetar du idag hos en kollega i branschen eller på en content eller PR-byrå och är redo för nästa steg i din karriär?


Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation, IHM, journalistik eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerad försäljning.


Därför ska du komma och jobba hos oss:

- Vi jobbar framåtriktat och har alltid kunden i fokus!

- Vi gör skillnad genom att ta ställning i frågor som är viktiga för oss.

- Vi är ett härligt och snabbfotat gäng som har kul ihop. De som vill tränar tillsammans och får massage på arbetstid. Vi äter sjukt goda måndagsfrukostar och firar framgångar så ofta vi kan.


Du kommer till ett team med lång erfarenhet inom marknadsföring och sälj där de gemensamma målen är lika viktiga som de personliga. Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.

Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/


Record metadata

Click to view metadata