Sales Manager Corporate Solutions [NB this opening has expired]

Occupation: Key account manager
Employer: Talent & Partner AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-27
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Key account manager;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.

www.talentpartner.se


Sales Manager Corporate Solutions

Om dig

Vem är du? Du brinner för strategisk och komplex försäljning. Du har lönsamhetsansvar för nya kunder inom storbolag och offentlig sektor. Du tycker om att arbeta både operativt såväl som strategisk för att driva försäljningen framåt. Denna satsning är som en start-up inom mediekoncern där du som först in i säljteamet får vara med och sätta säljkulturen, ledarskapet, säljprocesser och vårt företagserbjudande mot marknaden. Du förväntas återrapportera potentiella kunders behov till produktutvecklings- och marknadsteamen, så att erbjudandet till våra kunder hela tiden förbättras.


Dina arbetsuppgifter

Skapa och utveckla strategiska affärsrelationer med nya kunder och partners. Nykunds bearbeta och segmentera marknaden. Driva strategiska säljprocesser från ax till limpa. Analys, planering och implementering av Key Account planer. Driva och säkerställa att försäljnings- och aktivitetsmål uppnås. Sammanställa marknadssegmentering, försäljningsstatistik och prognoser för ditt ansvarsområde. Rollen kräver eftergymnasial utbildning inom sälj, marknad eller ekonomi med minst 1- 3 års erfarenhet av konsultativ B2B-försäljning och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Du är en målinriktad säljare, som tycker om att ta mycket ansvar och att få vara med och påverka. Du är en lagspelare som är utåtriktad, nyfiken och passionerad.


Välkommen till detta nya affärsområde – Corporate Solutions!

Vår satsning inom företagsprenumeration tar nästa kliv och vi förstärker teamet med en nyckelperson.

Du kommer jobba nära befintlig Affärsområdeschef för Corporate Solutions och vara med och driva denna nya satsning. Du blir spetskompetensen i gruppen inom B2B försäljning. Tjänsteförsäljning mot företag bedöms som stor inom koncernen och du kommer arbeta tätt med Aftenposten och övriga dagstidningar i Norge med att utforma och sälja erbjudanden. Den norska organisationen etablerades för två år sedan och nu är det 10 personer som arbetar med denna växande affär.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Se alla våra jobb via www.talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

www.talentpartner.se


Record metadata

Click to view metadata