Simkunnig assistent sökes till aktiv tjej i norra Stockholm! [NB this opening has expired]

Occupation: Personlig assistent
Employer: Brukarkooperativet JAG
Workplace location: Vallentuna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Jag är  en 37-årig tjej som bor i Vallentuna, norr om Stockholm. Nu letar jag efter en personlig assistent som vill arbeta extra hos mig. Som min assistent kommer du följa med mig när jag besöker simhallen, gymmet och när jag är på arbetet. Jag simmar två gånger i veckan och därför måste du vara simkunnig då du kommer assistera mig i poolen. Andra saker jag är intresserad av är musik och dans så om du har liknande intressen är det ett plus.


 Som min assistent kommer du assistera mig i min vardag på det sätt jag önskar med sådant som jag själv skulle ha gjort utan min funktionsnedsättning. Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det kräver en mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

 Du ser dig själv som en lugn person som har ett stort tålamod och är flexibel. Jag ser gärna att du som söker har omvårdnadsutbildning eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du är mellan 25-40 år och har med fördel viss erfarenhet av att ha arbetat med individer med funktionshinder. Har du erfarenhet av epilepsi är det meriterande. Det viktigaste av allt är personlig lämplighet och att vi fungerar tillsammans.

 


Sökes person för anställning om 20 timmar i veckan.


 


Betald introduktion kan påbörjas omgående.JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse.
Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992.

Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan

Record metadata

Click to view metadata