Anslutningstekniker till E.ON [NB this opening has expired]

Occupation: Elingenjör
Employer: Academic Work
Workplace location: Malmö, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-15

Prerequisites

Work experiences: Elingenjör;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du ett stort intresse för energibranschen och vill ta chansen att bli en del av E.ON Anslutning? Tycker du det är kul att ha kontakt med mycket människor? Har du en utbildning kopplat mot el, eller en bakgrund som elektriker och vill ta steget till en tjänst i kontorsmiljö? Ta då chansen och skicka in en ansökan för att påbörja resan mot en spännande tjänst.

OM TJÄNSTEN
E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver ”Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.”Du erbjuds


* En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling.
* En tillsvidareanställning hos oss på Academic Work, 6 månaders provanställning tillämpas.
* Ett långsiktigt uppdrag där du har goda möjligheter att på sikt gå vidare internt.
* Personlig coachning från din konsultchef på Academic Work likväl som från din närmsta kontaktperson på E.ON.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Anslutningstekniker kommer du tillhöra back office-supporten i teamet Anslutning. Du kommer att hantera webbföranmälnningar som kommer in till er på Anslutning med fokus mot solceller. Du räds inte att prata i telefon med installatörer, entreprenörer och E.ONs kunder.

Tjänsten passar dig som har en elbakgrund, och vill utvecklas vidare inom energibranschen. Ambition och driv är två nycklar för att du ska lyckas i din roll på E.ON. Här är en chans för dig som vill få en stor inblick i E.ON och lära dig mycket inom anslutning.

VI SÖKER DIG SOM
- Är flytande i det svenska språket
- Har ett stort tekniskt intresse för att förstå elnätet, hur det är uppbyggt och fungerar
- En praktisk utbildning mot el, drifttekink eller arbetslivserfarenhet som elektriker alternativt annan likvärdig erfarenhet
- Är bekväm med mycket kundkontakt, både över telfon och över mail

Det är också meriterande om du


* Tidigare arbetat i SAP
* Besitter kunskaper om distributionsteknik


Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Problemlösande
* Noggrann


Dessa kompetenser är en stor del i rollen då det är viktigt att all information i systemen är korrekt. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer är din samarbetsförmåga väldigt hög och du tycker det är kul att ha kontakt och samarbeta med människor i arbetet. Service är något som E.ON värderar högt och du arbetar alltid för att hålla en hög servicenivå på ditt arbete både internt och externa genom att arbeta för de bästa lösningarna och samarbeta med dina kollegor för att uppnå ett bra resultat.

Other information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning
* Placering: Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.

Record metadata

Click to view metadata